| :D VTIPY a zabava :D | |
|
+36Jery I. waleria Davidko79 lenivec vade Davidik Dan7264 Maxton22 FLIPERKO666 avion Poterr Land Karla_Velika built kafiska c-jane olm07 Kikolin11 natalyenka nepolibeny solna12 affuz macikaaaaa lord carl 96 Ryn1 *janulka* aragoth Lelldorin push rencor Quintus Julius Guti Haz djelement G3mini Soseki Tse Nezmar A.L.I.en 40 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
A.L.I.en Admin
Poeet p?íspivku : 1690 Age : 42 Registration date : 13. 01. 08
| Předmět: :D VTIPY a zabava :D Fri May 02, 2008 11:04 am | |
| AKO UPUTAT POZORNOST SVOJHO SUSEDA, SEDIACEHO VEDLA VAS V LIETADLE: 1, vyberte si z tasky svoj notebook 2, pomaly a kludne ho otvorte 3, zapnite ho 4, ujistite sa, ze se ten blbec diva na vas monitor 5, zapnite svoj oblubeny prehliadac 6, zavrite oci a zodvihnite hlavu smerom k nebi 7, hlboko sa nadychnite a prejdite k tomuto odkazu: http://www.thecleverest.com/countdown.swf8, pozrite sa na tvar vaseho suseda | |
|
| |
A.L.I.en Admin
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Tue May 06, 2008 10:40 pm | |
| to nikto iny nevie ziaden vtip?? | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
Poeet p?íspivku : 1661 Age : 40 Registration date : 05. 05. 08
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Wed May 07, 2008 12:10 am | |
| to vies ze pozname Otec si povídal v drogérii se svým 8mi letým synem. Syn spozoroval kondomy a ptal se na co to je. Otec: Na bezpecný sex. Syn: A proc jsou tam 3ks v krabicce? Otec: To jsou pro stredoškoláka - jeden na pátek, jeden na sobotu a jeden na nedeli. Syn: Super! A na co jsou krabicky se 6 kusy? Otec: To je pro vysokoškoláka - 2 na pátek, 2 na sobotu a 2 na nedeli. Syn: Waw! A kdo používá toto? A ukázal na krabicku s 12 kusy. Otec: To je pro ženaté muže - jeden na leden, jeden na únor ... | |
|
| |
Soseki KRAL
Poeet p?íspivku : 463 Age : 37 Registration date : 02. 05. 08
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Wed May 07, 2008 8:22 pm | |
| | |
|
| |
A.L.I.en Admin
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Wed May 07, 2008 9:43 pm | |
| Tse Nezmar - hehhehe ten vtip je vystizny :D | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
Poeet p?íspivku : 1661 Age : 40 Registration date : 05. 05. 08
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Wed May 07, 2008 11:54 pm | |
| Zedník volá stavbyvedoucímu: Pane šéf, dnes fakt nemùzu prijít do práce. Bolí me hlava, bricho a celej se cejtím takovej oslabenej. Vedoucí mu ríká: "Pockej Tondo, neblbni, máme frmol, víš ze Te dneska opravdu potrebuju. Vís, co já delám v prípade, kdy je mi podobne? Reknu manželce, a mi ho vykourí a hned je mi líp a do práce dojdu. Zkus to taky!" Za dve hodiny volá zedník znovu: "Šéfíku, za chvíli jsem v rachote. Udelal jsem presne to, co jste mi poradil a cejtím se jak rybicka. Jo a máte moc krásnej barák..." | |
|
| |
G3mini rytier
Poeet p?íspivku : 92 Registration date : 02. 05. 08
| |
| |
A.L.I.en Admin
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Fri May 09, 2008 4:17 pm | |
| ok tak zopar dalsich na pobavenie ..
Žena príde za kňazom a hovorí: >> # "Otče, prichádzam s problémom. Doma mám dva papagáje,samičky,a tie # >> stále opakujú jednu vetu. >> # "Akú vetu, dcéra?" pýta sa kňaz. >> # "No, hovoria: Ahoj, my sme dve šľapky, nechcete sa pobaviť?" >> # "To je ale obscénne," vykríkne zhrozene kňaz. Potom sa ale zamyslí a >> # >> hovorí: >> # "Možno, že by som vedel o niečom, čo by váš problém mohlo # vyriešiť. >> # Doma mám dvoch papagájov, samčekov, ktorých som naučil modliť sa a # >> čítať bibliu. Prineste svoje slečny ku mne domov, dáme ich do # >> klietky k Johanovi a Josefovi a tí naučia tie dve vaše # nezbednice >> zbožnosti a modlitbám. >> Potom určite prestanú opakovať # tú... frázu." "Ďakujem mnohokrát, >> otče, Boh vám to zaplať. >> # Toto by skutočne mohlo pomôcť," hovorí žena. >> # Na druhý deň prinesie svojich dvoch papagájov ku kňazovi domov. >> # Keď vstúpi do bytu, skutočne uvidí v klietke dvoch papagájov, # >> ktorí # držia ruženec a modlia sa. Žena s nadšením pristúpi ku klietke >> a # vpustí do nej svoje dve papagájky. Po niekoľkých sekundách sa z # >> klietky # ozve: >> # "Ahoj, my sme dve šľapky, nechcete sa pobaviť?" >> # Miestnosťou sa rozlieha napäté ticho. Potom sa jeden šokovaný # >> papagáj pozrie na druhého a hovorí: > > # "Odlož ruženec Jojo, naše modlitby boli vyslyšané."
Malý klučina přišel do ložnice rodičů a vidí jak maminka sedí tatínkovi na bříšku a poskakuje nahoru a dolů. Rodiče okamžitě přestanou a maminka přes sebe rychle přetáhne pokrývku. Co jsi to dělala tatínkovi maminko?" ptá se klučina s naivně vyvalenýma očima. Maminka cela ruda se snaží zachránit situaci a vysvětluje: "Víš Toníku tvůj tatínek má velké bříško a já sem tam musím na něm poskakovat aby mu splasklo." "To ztrácíš čas mamko," odpovídá klučina. "Hned jak odejdeš na nákup,přijde sousedka, klekne si na kolena a nafoukne ho zase nazpátek." | |
|
| |
djelement Moderator
Poeet p?íspivku : 795 Age : 34 Registration date : 01. 05. 08
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Fri May 09, 2008 4:38 pm | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymní
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Fri May 09, 2008 6:41 pm | |
| ______________________ R2 |
|
| |
G3mini rytier
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Fri May 09, 2008 8:14 pm | |
| ten s těma papouškama mě málem srazil ze židle omg :D:D | |
|
| |
G3mini rytier
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Fri May 09, 2008 8:18 pm | |
| Jednou takhle pozdě večer dojde Pepíček do ložnice rodičů a vidí tatínka jak souloží s maminkou. Pepíček se zeptá: Tatínku co to děláš??? Tatínek se jenom blbě usměje a hodí po Pepíčkovi polštářem a řekne mu, ať jde spát. Pepíček se teda otočí a jde do svého pokoje. Za chvíli tatínek slyší z pepíčkova pokoje nějaké divné zvuky a tak se zvedne z postele a jde se podívat k Pepíčkovi do pokoje co se tam děje. Otevře dveře od pokojíčka a vidí Pepíčka jak souloží s Babičkou. Pepíček se jenom na tatínka podívá a řekne: NENÍ TO PRDEL KDYŽ TI NĚKDO PÍCHÁ MÁMU ŽE???? | |
|
| |
G3mini rytier
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Fri May 09, 2008 9:40 pm | |
| Přijde žena do hotelu a chce pokoj. Recepční ji odmítá s tím že není nic volného. Žena se nedá, že půjde spát třeba na půdu nebo do kurníku. V tom recepčního napadne, že na jednom čtyřlůžáku jsou jen tři hosté, co čert nechtěl, samozřejmě chlapi. A tak ji to ubytováni nabídne. Žena souhlasi a jde se nahoru. Chlapi jí samozřejmě nadšeně uvítají, ale mají podmínku, budou jí dávat hádanky a když neuhodne, tak se s autorem hádanky pomiluje.Tak začnou. Ráno přijde recepční do pokoje a kouká: na jedné posteli chlap v bezvědomí, na druhé chlap v bezvědomí a na třetí muž šuká ženu zezadu a do rytmu zoufale křičí: "Je to zr-za-vý a le-ze to po stro-mech. Ř ek-ni ve- ver-ka ty krá-vo ne-bo tě za-bi-ju!!!". | |
|
| |
G3mini rytier
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Fri May 09, 2008 9:49 pm | |
| Blondýnka vyplňuje test složený z otázek a odpovědi ano a ne, díva se na papír 5minut 10minut. Potom v náhlem zachvěvu inspirace z peněženky vytáhne minci a začne s mincí házet a vyplňovat test stylem panna-Ano orel-Ne. Za půl hodinky má test hotový. Zbytek třídy v té době stále se ješte potí nad otázkami. Když zbyvá posledních 5 minut času, začne v zoufalství vyhazovat mincí nespokojeně mrmlat a potit se. Dozírající k ní příjde a ptá se: "Co se stalo, slečno? A blondýnka odpoví: "Kontroluju si test a skoro všechno mám špatně!" | |
|
| |
A.L.I.en Admin
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Sun May 11, 2008 7:53 pm | |
| ja som myslel ze umrem z tej blondinky to by ma v zivote nenapadlo hehehe | |
|
| |
Guti Haz KRAL
Poeet p?íspivku : 372 Age : 32 Registration date : 07. 05. 08
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Wed May 14, 2008 6:17 pm | |
| Blondynky jsou the best!!! | |
|
| |
Quintus Julius KRAL
Poeet p?íspivku : 208 Age : 34 Registration date : 02. 05. 08
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Wed May 14, 2008 9:46 pm | |
| Jo blondýnky jsou sice pěkné ale některé mají v hlevě vymeteno!! | |
|
| |
Quintus Julius KRAL
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Wed May 14, 2008 9:49 pm | |
| Tímto se zároveň omlouvám těm blondýnám v kmenu jestli tady nějaké jsou!! | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Wed May 14, 2008 10:02 pm | |
| Ano ja taky | |
|
| |
A.L.I.en Admin
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Wed May 14, 2008 10:07 pm | |
| lol chlapi aby ste si to nezlyzli tieto narazky na blondinky :D zeny vedia byt pekne mrsky ja viem iba o janulke ale neviem ci je blondina .. to sa treba spytat jej | |
|
| |
Quintus Julius KRAL
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Wed May 14, 2008 10:30 pm | |
| Jn | |
|
| |
Soseki KRAL
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Wed May 14, 2008 10:36 pm | |
| Já vím o dalších, ale nepovím | |
|
| |
rencor zeman
Poeet p?íspivku : 57 Registration date : 01. 05. 08
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Wed May 14, 2008 10:47 pm | |
| soseki šup nedělej a práskej | |
|
| |
G3mini rytier
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Thu May 15, 2008 12:53 am | |
| jj přesně tak,,,povídej o kterých blondýnách tu ještě víš ale jenom doufám že do toho nepočítáš i sebe mluvíme totiž o holkách | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Thu May 15, 2008 8:04 am | |
| | |
|
| |
G3mini rytier
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Thu May 15, 2008 7:25 pm | |
| Myslíš že by to taková podpora spravila?? já bych se teda omlouval jinak ale nepovím jak | |
|
| |
Soseki KRAL
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Thu May 15, 2008 8:08 pm | |
| No ok, moc kecám Zas o tolika nevím. Vím jenom o třech: *janulka* Ani-t-š-ká Miš..Qáá | |
|
| |
push KRAL
Poeet p?íspivku : 327 Age : 73 Registration date : 01. 05. 08
| |
| |
A.L.I.en Admin
| Předmět: Re: :D VTIPY a zabava :D Thu May 15, 2008 8:51 pm | |
| no bohuzial niekedy to dost vidiet | |
|
| |