| POKEC :) | |
|
+60archanjel.g AKITAIN kanour22 Vegasboy Pitt Bull marianchello old mause Witchking000 simakovarik Dr.Lee FLIPERKO666 THC Shade Gruydes Fildus II sittan panzer faust VRTEK travians RenčaSSS angelinocz The Dark Mann js77 BIGG STYLE BOSS IV. Davidko79 vade kmendy rybynkakopi Dan7264 waleria lenivec Poterr Land dandrtalec c-jane 9Peter nemlehet999 lord carl 96 Maxton22 Nucleo Terco 1anjelik23 dada.bb Karla_Velika andel smrti3 needyejt olm07 natalyenka solna12 JJR Ryn1 Miš..Qáá aragoth G3mini Soseki *janulka* Guti Haz Tse Nezmar push Quintus Julius rencor djelement A.L.I.en 64 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
marianchello rytier
Poeet p?íspivku : 89 Age : 55 Location : Snina.sk Registration date : 17. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 1:30 pm | |
| nepis mi ze ma po to nic nie lebo tu nejde o taky a lebo onaky kmen krv a med bol hrac co tu hral a bol v kmeni ktoremu veril a ten kmen ho zradil tak ze ste ho napadli CESTNE BY BOLO HO PREPUSTIT to hovori statistika a tam je to cierne na bielom tak sa pytam naco je taky kmen? v G4 su spehovia z RTW mne to neprekaza ale my u vas spehov nemame a ani mat nechceme napis nepolibenemu on ti to objasni mne je uplne jedno ci bol alebo nebol speh (nik tu nic nepredlozil co by to dokazovalo pred utokmi) teraz ked sa pozabera tak som zvedavy kto dalsi padne za obet ked neviete zobrat vesnice nepriatelovi tak sa pozeriete navzajom citujemPíšeš o nějakým dodržování ETIKY a ČESTNOSTI. Dobře fajn, Podle tebe je špehování a donášení cizímu kmeni etický a čestný. Máš hodně divnou představu o etice a čestnosti to znaci ked ti niekto ukradne auto tak ty bez mihnutia oka sadnes do cudzieho a si v pohode? dost sa tu o tom popisalo a preto som si pozistoval veci a povrtal som sa v tom a jednoznacne som dosiel k zaveru ze ste to spiskali lebo vam islo o vesnice aktivneho hraca | |
|
| |
marianchello rytier
Poeet p?íspivku : 89 Age : 55 Location : Snina.sk Registration date : 17. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 1:34 pm | |
| a nemysli si ze som to napisal aby som tu nejako chcel vam skodit beztak si to skoro nik neprecita lebo tu od vas nik nechodi (tiez statistika) keby som to chcel urobit tak poslem hromadnu spravu do hry | |
|
| |
AKITAIN radca
Poeet p?íspivku : 112 Registration date : 08. 01. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 1:52 pm | |
| Na tohle se nepolibenýho zeptám. Pokud vám špeh nevadí, je to vaše věc, a já proti tomu nic nemám ,ale nám špeh vadí. Buďto je s námi a nebo proti nám. Pokud je proti nám, nemá v kmenu co dělat. Ty by si pustil do vlastního domu toho, kdo by ti třeba chodil za manželkou, nabo za přítelkyní? Tak o tom bych vážně pochyboval. Dáváš přirovnání z autem. To je zcestný a milný. To s tím ale vůbec nesouvisí. Pokud náš člen kmene hraje tak, jak má, zůčastní se akcí, dává podpory a komunikuje, je to v pořádku. Ale pokud vydává informace z vlastního domu, je to škodná, která škodí všem poctivým členům kmene. Dám ti přirovnání, který sedí : Budeš mít slepice a třeba kuna ti bude jednu slepici po druhé dávit. Co uděláš? Budeš nečinně sedět a dívat se, jak jsou ti likvidovány slepice? To asi těžko a budeš se jí snažit chytnou. Mám pravdu? Tohle přirovnání sedí, ale to tvoje s autem, je úplně někde jinde. Jo a kdyby mi ukradli auto, koupím si nový. Já dám klidně svoji vesnici tomu od nás, kdo jí potřebuje ať už z jakýhokoliv důvodu. O vesnice mi nejde. Stačí když pomůžu komukoliv od nás a on si vesnici zabere. Netoužím mít milióny bodů a hromady vesnic. Nehoním se po zisku bodů, hraji a bavím se, ale rozhodně se nebudu rozčilovat. Až se jednou fakt naštvu, přestanu hrát. Chceme mít v našem kmenu klid a hlavně spolehlivý a poctivý lidi. Nestojíme o takový, kerý podráží ostatní slušný lidi. | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 1:55 pm | |
| No máme svoje fórum, kam chodí včichni od nás. Tohle je externí fórum a pokud se děje něco, co je podstatný, dám info a členové sem půjdou se podívat. | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 2:32 pm | |
| to ten priklad co si dal ty je scestny to prirovnavas cloveka ku kune? tak vidis svojich spoluhracov? jak sliepky a ked ste o neho nestali mali ste ho prepustit a napadnut jak neutralneho alebo nepriatela nik by nic nepisal nic sa nepytal nic nespochybnoval a ked uz si dal taky priklad zo zivocisnej rise tak tak ste sa zachovali jako ......... nebudem urazat naco? | |
|
| |
archanjel.g radca
Poeet p?íspivku : 127 Age : 43 Registration date : 26. 12. 08
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 4:04 pm | |
| urcite je lepsie prirovnanie akitaina ako tvoje, moj nazor | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 4:09 pm | |
| Tobě je těžký něco vysvětlovat. Překrucuješ příklad a stavíš to do role faktů. Zřejmě to, co ti píšu pochopit nechceš. Nikdo tady nepsal že vidí lidi jako slepice, ani jako kuny. To si písnul ty. Ne já. Chytáš se každýho slovíčka aby si to překroutil, jak se ti to hodí. Jen tohle ještě písnu. Propuštěnej byl, hned jak začali útoky. A koho a jak a kdy si propustíme, je naše věc. Vidím, že diskuse je dál zbytečná a už o ničem. Končím diskusi o krv a med. Nemáme nikomu co vysvětlovat a ani jsme se k tomu vyjadřovat nijak nemuseli. Z mé strany snaha byla, ale překroutíš si to jak se ti to hodí, proto se dál nebudu rozepisovat o tom, co my si tady uděláme a nebo neuděláme.To je v kompetenci našeho kmene a ne nikoho jinýho. Dál už nebudu reagovat na to, co je jen naše všem. Ty si dělej ve svým kmenu co chceš, to nás nezajímá. Co si uděláme my tady, je jenom na nás. Už nemáš žádný argumenty, tak se chytáš všeho. Dál na toto téma končím diskusi. Naprosto zbytečná. | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 4:38 pm | |
| pripovanie sem prirovnanie tam fakty ake su jasne | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 5:17 pm | |
| Ty mi to děláš schválně, že? Jsou jasné. Konečně jsme se shodli. | |
|
| |
VRTEK KRAL
Poeet p?íspivku : 263 Age : 27 Location : Choceň city Registration date : 13. 01. 09
| |
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 6:30 pm | |
| TERMINATOR 000 (878|602) K68 11,626 krv a med [_RTW_] Beruna666 [_RTW_] 25th May 2009 - 15:06:45
to su fakty a necham si preposlat postu tak uvidme co a jako | |
|
| |
Vegasboy zeman
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 19. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 6:55 pm | |
| Tak som to tu prekúsala.....už dávnejšie som si všimla,že ked Akimu dochádzajú argumenty kope ako zdochýnajúci kôň..rada RTW má špeha aj u nás..my o tom vieme-a neriešime to tak hystericky,ako Beruňa..majú špeha vo Véčkach-tiež o tom vedia..nevšimla som si,že by niekto hlásil,že ho napadli....či sa nám to páči-či nie-hráči sa tu poznajú z iných svetov-alebo priamo zo života . mám v kmeni hráča,ktorého sused je v RTW..ten mi písal,že sused iba závidel,ako spolupracuje a baví sa G4-teraz nehovorím o občasných osobných problémoch...ale o kamarátskych vzťahoch,čo majú hráči medzi sebou.
A ked sme už pri tom-som zvedavá,ako chceš ustrážiť,ked niekto povie bratovi-alebo inému známemu,že sa na neho niečo chystá...priamo v jaroš viem o 6 hráčoch,čo sú veľmi nespokojný už dlhšiu dobu-dávno pred trapasom s krvou...ono ako s hráčmy narábaš..tak si ťa vážia | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 7:14 pm | |
| tak som to prestudoval Beruna je asi trocha naruseny ked posle utoky na svojho hraca aj od spojencov nie jeden ake hromadu a potom napise daj zastup a nic sa nestane to uz hranici s nejakym liecenim | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 7:19 pm | |
| tu nik nepredlozil ziadne fakty co by narusilo povest hraca krv a med iba tu tlachate a nic skratka ste chceli jeho vesnice a tak ste na neho usili takuto habaduru no fuj fuj | |
|
| |
archanjel.g radca
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 9:07 pm | |
| bez urazky, ale kto ste, ze hodnotite, kto ako riadi svoj kmen?? vase nazory sme si precitali, akceptujeme a dost. len tu zbytocne pisete o nicom, vy si riadte svojich ludi a zvysok nechajte na inych. nemaju ani najmensiu povinnost,aby dokazovali vinu ci nevinu toho ktoreho hraca. kmen sa rozhodol a nie je co riesit....preco vam tak zalezi na tom ako dopadol nejaky hrac RTW??(mali ste k nemu nejaky vztah??)....ak by to bolo naopak, tak mi je suma fuk,co si robite s vasimi hracmi,pokial by som nebol "zroneny" z toho ze som prisiel o zdroj informacii......... zbytocne slovne "provokacie" ktore len znechucuju ludi. | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
Poeet p?íspivku : 1661 Age : 40 Registration date : 05. 05. 08
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 9:13 pm | |
| marianchello, neviem o co tam islo, ani kto je viny a kto neviny. Je mi to ukradnute, ale
1. keby u nas zistim speha. Okamzite na neho posielam utoky. Nemal by som potrebu mu nieco vysvetlovat. Okamzite by som nariadil celemu kmenu aby na neho isli utoky a neobtazvoal by som sa dakym vyhadzovanim. Moment prekvapenia sa tomu hovori ak to nepoznas. Mozes to povazovat za necestne, ale zazil som aj horsie veci a je mi to jedno. Speh je u mna najnizsie v mojom spolocenskom rebricku, takze podla mna nema ziadnu cenu sa k nemu spravat aspon troska slusne a nech si ma obvinuje kto chce za co chce
2. aktivneho hraca by sme nikdy nerozobrali, ani v Jaros. Hrac je ovela dolezitejsi ako dediny. Obvinenie typu, ze nebolo koho zaberat tak sme zacali zaberat vlastnych je scestne a pokial to tvrdite tak bud neviete o co ide, alebo ste hlupaci (to neberte ako urazku. Ale pokial mate taketo nazory, tak to nemozem nazyvat inak). Takze viem jedno, doslo tam k osobnemu sporu. To ako bol rieseny je zalezitostou Jaros a nikoho ineho. Ako sa to rozhodli riesit tak to vyriesili. | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 9:43 pm | |
| archanjel-tu nejde o hodnotenie vedenia kmeňa RTW-ale o to,ako bezprecedentne ste špinavo potopili hráča,čo s vami bol rok. To,že vy svojim hráčom nepovie absolútne nič-a máte ich ako kozy na pasienke-to vedeli všetci,kto k Vám šiel. To,že raz na toto zachádzanie s ľudmi doplatíte-to Ti musí byť jasné-nemôžeš držať hráčov pri sebe pod nátlakom a vyhrážaním sa. Vo vaších frakciách sú chalani,čo so mnou hrali na iných svetoch-stále som s nimi v kontakte-no nikdy by som ich nepoužila,ako zdroj informácií-na to si ich až moc vážim-a oni mi nikdy nenapísali,že bude zasa neaká akcia na mna-alebo niekoho od nás. Sú to všetko čestný ľudia-ale ak mi napíše hráč,že už má toho plné zuby-lebo u Vás demokracia už dávno zdochla a pár ľudí využíva svoje postavenie iba na vlastné obohatenie sa dedinami...tak človek naozaj začne aspoň premýšľať,kto to vlastne stojí na druhej strane.
Raz som čítala konverz nášho hráča,čo útočil na bývalého hráča z PHX-teraz je v LKTM...náš hráč sa divil,prečo sa nebráni-nebol zvyknutý na žiaden odpor..váš hráč mu odpísal..nemám sa s čím už brániť...tak prečo nepožiadaš o podpory-odpoveď ma naozaj prekvapila:lebo to nemá význam-elita sa hrá sama pre seba. | |
|
| |
archanjel.g radca
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 9:50 pm | |
| 1, on nebol u nas,ale u jarosa. 2, nikdy som na nikoho nerobil natlak alebo sa vyhrazal,na to som az prilis mierny 3, nemozem za to, ze len "elita" sa aktivne zapaja do diania kmena 4, ja ti mozem dat vypovede min 30 hracov,ktori ti vyvratia tvrdenie o podporach zato,ze sa niekto ani neunuva napisat ziadost o podporu ja nemozem | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 9:56 pm | |
| .preco vam tak zalezi na tom ako dopadol nejaky hrac RTW?
lebo to bol hrac a ja som s tym tu nezacal ked ste ho takto odfajkli tu tak terz ak zacne hrat na 14 alebo ktovie kde tak jak sa bude brat jak speh? tebe povest a dobre meno nic nehovori? no pekne ja sa este raz pytam preco ste zacali rozoberat svojho aktivneho hraca a kto bude dalsi na rade? mam postu od beruny
zamyslet by sise měl ty,protože utoky na Turba už trvají 4 týden a ty si neměl ani snaho se do toho zapojit od povědi na moje dopisi stebe musím pačit tak miřekni kčemu mi tu seš....to aby si přebiral vesnice až když je ten hrač zlikvidovanej tě tu nepotřebuju maš nejmín poražených jednotek v utoku a semnou začnež komunikovat až když na tebe pošlu utoky za todobu co tu jsem to neni poprve co tohle dělam budto začneš spolupracovat nebo tě zničím jako všechny ostatní co byli v našem kmenu
kludne preposlem do hry
tu je vypis zo statistiky TERMINATOR 000 (823|577) K58 11,846 krv a med [-E*K-] Beruna666 [_RTW_] 25th May 2009 - 18:49:57 TERMINATOR 000 (880|603) K68 11,669 krv a med [-E*K-] Beruna666 [_RTW_] 25th May 2009 - 17:48:23 TERMINATOR 000 (878|603) K68 11,600 krv a med [-E*K-] Beruna666 [_RTW_] 25th May 2009 - 17:41:10 TERMINATOR 000 (878|602) K68 11,626 krv a med [_RTW_] Beruna666 [_RTW_] 25th May 2009 - 15:06:45 s NSK 11. (895|605) K68 9,801 turbox [-E*K-] krv a med [_RTW_] 25th May 2009 - 09:32:51 s NSK 17. (893|604) K68 9,539 turbox [-E*K-] krv a med [_RTW_] 25th May 2009 - 04:19:04 Stříbrné Hory 3 (875|616) K68 11,767 madro11 [-E*K-] krv a med [_RTW_] 19th May 2009 - 12:56:23 Šakalov 148 (909|631) K69 4,944 madro11 [-E*K-] krv a med [_RTW_] 19th May 2009 - 04:20:05 j KM-Parthia 9-$---$ (918|616) K69 11,846 King Alfa [-E*K-] krv a med [_RTW_] 17th May 2009 - 17:20:07 archa VV speha 01- (920|611) K69 9,340 King Alfa [-E*K-] krv a med [_RTW_] 16th May 2009 - 23:30:14 s Konec světa$$-$$---$626 (880|625) K68 11,800 turbox [-E*K-] krv a med [_RTW_] 16th May 2009 - 00:00:55
ak to tu neobjasnite tak to cele poslem vsetkym vasim hracom do hry a to myslim vazne | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 9:57 pm | |
| ano, lama sa vzdy stazuje nech je v akomkolvek kmeni a ked nieje schopny pisat tak je to jeho problem. Jop, ja patrim k "elite" zrejme a zaberam vtedy ked uz o tie dediny nama nikto iny zaujem (a niesom jediny) ano najlepsie sa posudzuje kmen podla vyjadreni par "slaboduchych" hracov a najviac sa mi pacia vyjadrenia hracov: 1. nikto na nich neutoci a nudia sa a obvinuju vedenie ze hra samo pre seba aby si nahrabali 2. su na hranici a ziadaju o podpori ludi co su na hranici a cuduju sa, ze aj oni mozu byt pod utokmi. PS: toto nie je demokraticka hra, ale divoke kmene, v ktorych vyhra iba ten co ma najviac casu a vydrzi hrat do konca neviem ako to funguje u vas, ale dolezite rozhodnutia vzdy spravi vedenie nezavisle od hracov. Pochybujem ze u vas prebieha anketa na kazdu vec co treba prejednat a vyjadruje sa tam viac ako 20-30 ludi | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 10:00 pm | |
| - marianchello napsal:
- zamyslet by sise měl ty,protože utoky na Turba už trvají 4 týden a ty si neměl ani snaho se do toho zapojit od povědi na moje dopisi stebe musím pačit tak miřekni kčemu mi tu seš....to aby si přebiral vesnice až když je ten hrač zlikvidovanej tě tu nepotřebuju maš nejmín poražených jednotek v utoku a semnou začnež komunikovat až když na tebe pošlu utoky za todobu co tu jsem to neni poprve co tohle dělam budto začneš spolupracovat nebo tě zničím jako všechny ostatní co byli v našem kmenu
ludi ktori nepomahaju kmenu rozobrame. ZA TYM SI STOJIM. Hracov, ktory hraju samy pre seba su v kmeni neuzitocni a su bez milosti likvidovany. ako som pisal uz predtym, aktivneho hraca by sme nikdy nezacali rozoberat bez vazneho dovodu! A tie dovody nemusime nikomu uvadzat, my ich vieme (v nasom kmeni) ked sa to stane a to staci. | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 10:06 pm | |
| - Tse Nezmar napsal:
- marianchello napsal:
- zamyslet by sise měl ty,protože utoky na Turba už trvají 4 týden a ty si neměl ani snaho se do toho zapojit od povědi na moje dopisi stebe musím pačit tak miřekni kčemu mi tu seš....to aby si přebiral vesnice až když je ten hrač zlikvidovanej tě tu nepotřebuju maš nejmín poražených jednotek v utoku a semnou začnež komunikovat až když na tebe pošlu utoky za todobu co tu jsem to neni poprve co tohle dělam budto začneš spolupracovat nebo tě zničím jako všechny ostatní co byli v našem kmenu
ludi ktori nepomahaju kmenu rozobrame. ZA TYM SI STOJIM. Hracov, ktory hraju samy pre seba su v kmeni neuzitocni a su bez milosti likvidovany.
ako som pisal uz predtym, aktivneho hraca by sme nikdy nezacali rozoberat bez vazneho dovodu! A tie dovody nemusime nikomu uvadzat, my ich vieme (v nasom kmeni) ked sa to stane a to staci. to nevidis ze zaberal vesnice EK? ale niekomu sa to nedarilo nebudem menovat tak chcel silou mocu vesnice od čobolaka | |
|
| |
avion farmar
Poeet p?íspivku : 28 Registration date : 13. 01. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 10:08 pm | |
| to Tse Nezmar
naprostý souhlas | |
|
| |
archanjel.g radca
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 10:14 pm | |
| - citace :
- 1.ak to tu neobjasnite tak to cele poslem vsetkym vasim hracom do hry a to myslim vazne
2.ked ste ho takto odfajkli tu tak terz ak zacne hrat na 14 alebo ktovie kde tak jak sa bude brat jak speh? tebe povest a dobre meno nic nehovori? 1.BOZE, CO JE TEBA DO TOHO???? kludne si to pis komu chces, ja im to viem tisic krat odovodnit, lebo som tu pre nich, NIE PRE TEBA. 2. aka povest? toto nie je realny svet!! moze si urobit kvantum nickov, a nikto nebude nic vediet.
Naposledy upravil archanjel.g dne Fri May 29, 2009 10:22 pm, celkově upraveno 3 krát | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 10:15 pm | |
| - marianchello napsal:
- to nevidis ze zaberal vesnice EK?
ale niekomu sa to nedarilo nebudem menovat tak chcel silou mocu vesnice od čobolaka clovek, ktory vyhlasi ze vie co chcu iny podla mna nemoze hovorit pravdu. ja to nemoze povedat o nikom, mozem sa iba domievat ... zaujimalo by ma ako to ty dokazes | |
|
| |
avion farmar
Poeet p?íspivku : 28 Registration date : 13. 01. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 10:20 pm | |
| - Tse Nezmar napsal:
- marianchello napsal:
ale niekomu sa to nedarilo nebudem menovat tak chcel silou mocu vesnice od čobolaka clovek, ktory vyhlasi ze vie co chcu iny podla mna nemoze hovorit pravdu.
ja to nemoze povedat o nikom, mozem sa iba domievat ...
zaujimalo by ma ako to ty dokazes že by druhý Paroubek? | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 10:34 pm | |
| Tak se předvěd čobolaku :-D (878|602) K68 11,626 krv a med [_RTW_] Beruna666 [_RTW_] 25th May 2009 - 15:06:45 tak sa ta vesnica volala
Tak se předvěd čobolaku :-D | |
|
| |
old mause zeman
Poeet p?íspivku : 44 Registration date : 17. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 12:05 am | |
| - archanjel.g napsal:
- bez urazky, ale kto ste, ze hodnotite, kto ako riadi svoj kmen?? vase nazory sme si precitali, akceptujeme a dost. len tu zbytocne pisete o nicom, vy si riadte svojich ludi a zvysok nechajte na inych. nemaju ani najmensiu povinnost,aby dokazovali vinu ci nevinu toho ktoreho hraca. kmen sa rozhodol a nie je co riesit....preco vam tak zalezi na tom ako dopadol nejaky hrac RTW??(mali ste k nemu nejaky vztah??)....ak by to bolo naopak, tak mi je suma fuk,co si robite s vasimi hracmi,pokial by som nebol "zroneny" z toho ze som prisiel o zdroj informacii......... zbytocne slovne "provokacie" ktore len znechucuju ludi.
Len na okraj ako si myslel to že kmeň sa rozhodol? Hlasovali členovia kmeňa? Ak áno tak potom to je niečo iné. U nás sme tiež takto rozobrali hráča ktorý sa choval voči všetkým ako idiot. Ale najskôr sme hlasovali. Ale ja si myslí že slovné spojenie "kmeň sa rozhodol" znamená v jaroš niečo iné. | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 12:29 am | |
| - avion napsal:
- Tse Nezmar napsal:
- marianchello napsal:
ale niekomu sa to nedarilo nebudem menovat tak chcel silou mocu vesnice od čobolaka clovek, ktory vyhlasi ze vie co chcu iny podla mna nemoze hovorit pravdu.
ja to nemoze povedat o nikom, mozem sa iba domievat ...
zaujimalo by ma ako to ty dokazes že by druhý Paroubek? som napisal chcel aj to spravil keby to nechcel tak by to neurobil ja nepisem o tom co bude ale o tom co uz bolo v tom je zasadny rozdiel od Paroubeka vesnice su zabrate nie budu | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 1:17 am | |
| -archanjel súhlasím,že sú hráči čo nespolupracujú,nepíšu,nekomunikujú...
ALE JA SOM NAOZAJ VIDELA LIST,ked som bola u Krvi na dovolenkovom,kde Beruni vyslovene napísal,že tu cez víkend nebude!!!
V niektorej akadémií máte hráčku-kurukuku-ju aj jej brata zabrali jarošovci-bola to ich hráčka a aj brat. Vraj napádala spojencov-bola tesne vedľa mňa-a nikdy naším smerom neposlala ani kopiu...ich dediny zabral hádajte kto???
Vždy si to tam môžu zdôvodniť,ako chcú-ale jarošovci naozaj fungujú mimo všetky myšlienkové pochody.A nie je to mesiac,dva-ale dlhodobo. Áno-je toto hra...ale ak ste schopný a ochotný akceptovať takéto správanie IBA v hre..nechcem si predstaviť,čo by ste urobili,keby ste videli partiu faganov,ako kopú do babičky na zemi. Žeby ste sa pridali?? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: POKEC :) | |
| |
|
| |
| POKEC :) | |
|