| POKEC :) | |
|
+60archanjel.g AKITAIN kanour22 Vegasboy Pitt Bull marianchello old mause Witchking000 simakovarik Dr.Lee FLIPERKO666 THC Shade Gruydes Fildus II sittan panzer faust VRTEK travians RenčaSSS angelinocz The Dark Mann js77 BIGG STYLE BOSS IV. Davidko79 vade kmendy rybynkakopi Dan7264 waleria lenivec Poterr Land dandrtalec c-jane 9Peter nemlehet999 lord carl 96 Maxton22 Nucleo Terco 1anjelik23 dada.bb Karla_Velika andel smrti3 needyejt olm07 natalyenka solna12 JJR Ryn1 Miš..Qáá aragoth G3mini Soseki *janulka* Guti Haz Tse Nezmar push Quintus Julius rencor djelement A.L.I.en 64 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
hook.12 radca
Poeet p?íspivku : 100 Age : 48 Location : zlechov u uherského hradiště Registration date : 13. 01. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 1:49 am | |
| Tak tohle je fakt neuvěřitelné. Ježkovi voči,proč se zde řeší ne ustále Krv a med,tohle je o zábavě a ne o nějaké domnělé křivdě na tomto hráči. Myslím,že vám - Vegasboy a Old Mause - je po fungování kmene Jaroš úplné prd. Nedovedu si představit,že bych se Vám jakýmkoliv způsobem plantala do vnitřních záležitostí Vašeho kmene. Ať už by jste udělali cokoliv a útočili na kolik vlastních hráčů by jste chtěli!!! Nemyslím si,že právě tady je místo pro to, aby jste někoho uráželi,kritizovali a jen kritizovali. Já dovedu ocenit i protivníka,ale Vy na nikom nenecháte nit suchou. Pokud mezi sebou máte osobní problémy, tak sem je laskavě netahejte!!! Myslím,že tady pro ně není místo!! Celkem mě překvapují Vaše vědomosti o tom či tom špehovi v kterémkoliv kmeni či koalici? Nevím,ale přijde mně přinejmenším podivné,když něko tvrdí,že ví o tom či tom, že je špeh a nic s tím nedělá. Asi budete neuvěřitelně benevolentní. No,nějak jsem se rozepsala a na slohovky tu asi nikdo zvědavý nebude | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
Poeet p?íspivku : 1661 Age : 40 Registration date : 05. 05. 08
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 1:20 pm | |
| vegasboy nemiesaj realny zivot a DK, je v tom obrovsky rozdiel | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
Poeet p?íspivku : 1661 Age : 40 Registration date : 05. 05. 08
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 1:21 pm | |
| - old mause napsal:
- Len na okraj ako si myslel to že kmeň sa rozhodol?
Hlasovali členovia kmeňa? Ak áno tak potom to je niečo iné.
U nás sme tiež takto rozobrali hráča ktorý sa choval voči všetkým ako idiot. Ale najskôr sme hlasovali.
Ale ja si myslí že slovné spojenie "kmeň sa rozhodol" znamená v jaroš niečo iné. to znamena ze vedenie rozhodlo. O dolezitych veciach vzdy rozhoduje vedenie, keby o tom mal rozhodovat cely kmen tak sa k nicomu nedospeje | |
|
| |
marianchello rytier
Poeet p?íspivku : 89 Age : 55 Location : Snina.sk Registration date : 17. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 2:34 pm | |
| - hook.12 napsal:
- Tak tohle je fakt neuvěřitelné. Ježkovi voči,proč se zde řeší ne ustále Krv a med,tohle je o zábavě a ne o nějaké domnělé křivdě na tomto hráči.
Myslím,že vám - Vegasboy a Old Mause - je po fungování kmene Jaroš úplné prd. Nedovedu si představit,že bych se Vám jakýmkoliv způsobem plantala do vnitřních záležitostí Vašeho kmene. Ať už by jste udělali cokoliv a útočili na kolik vlastních hráčů by jste chtěli!!! Nemyslím si,že právě tady je místo pro to, aby jste někoho uráželi,kritizovali a jen kritizovali. Já dovedu ocenit i protivníka,ale Vy na nikom nenecháte nit suchou. Pokud mezi sebou máte osobní problémy, tak sem je laskavě netahejte!!! Myslím,že tady pro ně není místo!! Celkem mě překvapují Vaše vědomosti o tom či tom špehovi v kterémkoliv kmeni či koalici? Nevím,ale přijde mně přinejmenším podivné,když něko tvrdí,že ví o tom či tom, že je špeh a nic s tím nedělá. Asi budete neuvěřitelně benevolentní. No,nějak jsem se rozepsala a na slohovky tu asi nikdo zvědavý nebude neviem o com sa tu chces bavit pre mna je to zabava lebo si myslim ze prisli o aktivneho hraca (ale bol to iba čobolak) pre vlastnu pazravost no nieje to zabavne ked sa nepriatel sam poziera len mi nepiste ze jeho vesnice tu ostali lebo na 58,68 a okolie je este nezrali svet a vesnica tu ma hodnotu(pre pazravcov) u mna nie! ma hodnotu hrac vesnice su vsade a velka hromada len treba zabrat | |
|
| |
hook.12 radca
Poeet p?íspivku : 100 Age : 48 Location : zlechov u uherského hradiště Registration date : 13. 01. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 3:36 pm | |
| Zábava je to pro velkou většinu lidí,nejen pro Tebe. Já jen prostě nechápu,proč Vy - lidi z úplně cizího kmene,bez jakékoliv vědomosti dění uvnitř kmene Jaroš - máte neustále potřebu se do někoho navážet a kritizovat Já bych si tohle nikdy nedovolila. Myslím,že vážně není třeba se tu neustále do někoho navážet, tohle fórum je o normálním pokecu a zábavě, ale já tu čtu jen urážky a neustálé navážení se do vedení kmene Jaroš. Vám všem do toho nic není, nejste členy tohoto kmene a proto by jste se do jeho fungování neměli co s...!!!!! Stejně jako se členové kmene Jaroš nenaváží do Vašeho kmene!!!!! To se vážně neumíte ani zde chovat jako normální lidi a ne jako zástupci nepřítele. Vždyť zde by nějaké válčení klidně mohlo být zapomenuto a mohlo by se zde psát o úplně normálních věcech. Já věřím, že jste na oslovení "čobolák" sakra hákliví, ale jenom o tom, zda byl nebo nebyl Slovák to určitě nebylo. Pokud by i zde byla nějaká nevraživost mezi národnostma,tak pak by v žádném kmeni nemohlo být zastoupeno několik členů z 4ech,Moravy či Slovenska. Na příslušnost k tomu či tomu národu tady řešíte jen Vy. Proč????? Tohle mě fakt nebaví. Abych si musela tak dávat pozor na to, jak koho oslovím. | |
|
| |
marianchello rytier
Poeet p?íspivku : 89 Age : 55 Location : Snina.sk Registration date : 17. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 3:51 pm | |
| Tak se předvěd čobolaku :-D (878|602) K68 11,626 krv a med [_RTW_] Beruna666 [_RTW_] 25th May 2009 - 15:06:45
tak nieko oslovit alebo pisnut na forum ale takto nazvat ves? kto tu nevrazivost rozosieva ja som stym nezacal a bolo by fajn keby sa kompetentny a dotycny ospravedlnil ci mu zato čobolaci nestoja? | |
|
| |
hook.12 radca
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 3:57 pm | |
| jejda, tak se stalo, já už jsem tu člověče měla tolik přezdívek já nevím, bydlím kousek od hranic se slovenskem a u nás se tak Slovákům říká běžně a nemyslíme to jako urážku a nikdo to fakt nijak neřeší my Moraváci máme taky spoustu takových oslovení, tak jak My nazýváme Vás, tak Vy i Češi máte spoustu takových jakoby hanzlivých oslovení na nás, ale že by to někdo bral jako strašnou urážku??? prostě se nad to povznes, Tobě to nic neudělá a alespoň se o tom tady nebudeme muset neustále vypisovat | |
|
| |
AKITAIN radca
Poeet p?íspivku : 112 Registration date : 08. 01. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 3:58 pm | |
| Není mezi nikým žádnej rozdíl. Zřejmě mělo jít o srandu od Beruny, ovšem nebylo to tak pochopeno. Někdo měl taky nějakou vesnici pojmenovanou , Tak co sedláci z Moravy Ale zasmál jsem se tomu jenom. Jsem z Moravy. Ale za Beruny se omlouvám já. | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 4:11 pm | |
| ja pracujem na pri Opave a byvam na slovensku viem ako moravaci nazyvaju cechov ako slovakov este so nevidel aby niekto tam rozvesil nejaky transparent s nejakymi takymito vyrazmi
ked tak nazvem ves tak asi preto aby to kazdy videl ci nie? | |
|
| |
hook.12 radca
| |
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 4:29 pm | |
| hook.12 este ze ta tam maju musis tu chodit castejsie na problemu
Naposledy upravil marianchello dne Sat May 30, 2009 4:34 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
hook.12 radca
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 4:34 pm | |
| | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 4:37 pm | |
| | |
|
| |
hook.12 radca
| |
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 4:47 pm | |
| | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 4:53 pm | |
| ale to netreba stiahnut a neviem naco ved tam su stale | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 4:54 pm | |
| | |
|
| |
hook.12 radca
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 5:01 pm | |
| když já su co se týče PC blb,ale něco vyzkouším: | |
|
| |
hook.12 radca
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 5:02 pm | |
| | |
|
| |
hook.12 radca
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 5:02 pm | |
| | |
|
| |
hook.12 radca
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 5:04 pm | |
| sakra,jak to tam dostaneš????? já a takovéhle záležitosti si moc nerozumíme | |
|
| |
hook.12 radca
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 5:11 pm | |
| | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 5:12 pm | |
| ze to ide ? | |
|
| |
hook.12 radca
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 5:14 pm | |
| | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 5:14 pm | |
| | |
|
| |
hook.12 radca
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 5:15 pm | |
| já asi nebudu úplný debil | |
|
| |
hook.12 radca
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 5:17 pm | |
| | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 5:18 pm | |
| | |
|
| |
hook.12 radca
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 5:19 pm | |
| | |
|
| |
hook.12 radca
| Předmět: Re: POKEC :) Sat May 30, 2009 5:19 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: POKEC :) | |
| |
|
| |
| POKEC :) | |
|