[R][T][W]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[R][T][W]

Vitaj vo fore Koalicie [R][T][W]

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

POKEC :)

Goto down 
+60
archanjel.g
AKITAIN
kanour22
Vegasboy
Pitt Bull
marianchello
old mause
Witchking000
simakovarik
Dr.Lee
FLIPERKO666
THC Shade
Gruydes
Fildus II
sittan
panzer faust
VRTEK
travians
RenčaSSS
angelinocz
The Dark Mann
js77
BIGG STYLE BOSS IV.
Davidko79
vade
kmendy
rybynkakopi
Dan7264
waleria
lenivec
Poterr Land
dandrtalec
c-jane
9Peter
nemlehet999
lord carl 96
Maxton22
Nucleo Terco
1anjelik23
dada.bb
Karla_Velika
andel smrti3
needyejt
olm07
natalyenka
solna12
JJR
Ryn1
Miš..Qáá
aragoth
G3mini
Soseki
*janulka*
Guti Haz
Tse Nezmar
push
Quintus Julius
rencor
djelement
A.L.I.en
64 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29  Next
AutorZpráva
hook.12
radca
radca

Poeet p?íspivku : 100
Registration date : 13. 01. 09

POKEC  :) - Stránka 23 Empty
PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 1:49 am

Tak tohle je fakt neuvěřitelné. Ježkovi voči,proč se zde řeší ne ustále Krv a med,tohle je o zábavě a ne o nějaké domnělé křivdě na tomto hráči.
Myslím,že vám - Vegasboy a Old Mause - je po fungování kmene Jaroš úplné prd. Nedovedu si představit,že bych se Vám jakýmkoliv způsobem plantala do vnitřních záležitostí Vašeho kmene. Ať už by jste udělali cokoliv a útočili na kolik vlastních hráčů by jste chtěli!!!
Nemyslím si,že právě tady je místo pro to, aby jste někoho uráželi,kritizovali a jen kritizovali. Já dovedu ocenit i protivníka,ale Vy na nikom nenecháte nit suchou. Pokud mezi sebou máte osobní problémy, tak sem je laskavě netahejte!!! Myslím,že tady pro ně není místo!!
Celkem mě překvapují Vaše vědomosti o tom či tom špehovi v kterémkoliv kmeni či koalici? Nevím,ale přijde mně přinejmenším podivné,když něko tvrdí,že ví o tom či tom, že je špeh a nic s tím nedělá. Asi budete neuvěřitelně benevolentní.
No,nějak jsem se rozepsala a na slohovky tu asi nikdo zvědavý nebude Razz
Návrat nahoru Goto down
Tse Nezmar
Admin
Admin
Tse Nezmar

Poeet p?íspivku : 1661
Registration date : 05. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 1:20 pm

vegasboy nemiesaj realny zivot a DK, je v tom obrovsky rozdiel Smile
Návrat nahoru Goto down
http://nezmar.iprofil.cz
Tse Nezmar
Admin
Admin
Tse Nezmar

Poeet p?íspivku : 1661
Registration date : 05. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 1:21 pm

old mause napsal:
Len na okraj ako si myslel to že kmeň sa rozhodol?
Hlasovali členovia kmeňa? Ak áno tak potom to je niečo iné.

U nás sme tiež takto rozobrali hráča ktorý sa choval voči všetkým ako idiot. Ale najskôr sme hlasovali.

Ale ja si myslí že slovné spojenie "kmeň sa rozhodol" znamená v jaroš niečo iné.

to znamena ze vedenie rozhodlo. O dolezitych veciach vzdy rozhoduje vedenie, keby o tom mal rozhodovat cely kmen tak sa k nicomu nedospeje Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://nezmar.iprofil.cz
marianchello
rytier
rytier
marianchello

Poeet p?íspivku : 89
Registration date : 17. 05. 09

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 2:34 pm

hook.12 napsal:
Tak tohle je fakt neuvěřitelné. Ježkovi voči,proč se zde řeší ne ustále Krv a med,tohle je o zábavě a ne o nějaké domnělé křivdě na tomto hráči.
Myslím,že vám - Vegasboy a Old Mause - je po fungování kmene Jaroš úplné prd. Nedovedu si představit,že bych se Vám jakýmkoliv způsobem plantala do vnitřních záležitostí Vašeho kmene. Ať už by jste udělali cokoliv a útočili na kolik vlastních hráčů by jste chtěli!!!
Nemyslím si,že právě tady je místo pro to, aby jste někoho uráželi,kritizovali a jen kritizovali. Já dovedu ocenit i protivníka,ale Vy na nikom nenecháte nit suchou. Pokud mezi sebou máte osobní problémy, tak sem je laskavě netahejte!!! Myslím,že tady pro ně není místo!!
Celkem mě překvapují Vaše vědomosti o tom či tom špehovi v kterémkoliv kmeni či koalici? Nevím,ale přijde mně přinejmenším podivné,když něko tvrdí,že ví o tom či tom, že je špeh a nic s tím nedělá. Asi budete neuvěřitelně benevolentní.
No,nějak jsem se rozepsala a na slohovky tu asi nikdo zvědavý nebude Razz

neviem o com sa tu chces bavit pre mna je to zabava
lebo si myslim ze prisli o aktivneho hraca (ale bol to iba čobolak) POKEC  :) - Stránka 23 Blushpre vlastnu pazravost Sleep no nieje to zabavne ked sa nepriatel sam poziera
len mi nepiste ze jeho vesnice tu ostali lebo na 58,68 a okolie je este nezrali svet a vesnica tu ma hodnotu(pre pazravcov) u mna nie! ma hodnotu hrac vesnice su vsade a velka hromada len treba zabrat
lol! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 3:36 pm

Zábava je to pro velkou většinu lidí,nejen pro Tebe. Já jen prostě nechápu,proč Vy - lidi z úplně cizího kmene,bez jakékoliv vědomosti dění uvnitř kmene Jaroš - máte neustále potřebu se do někoho navážet a kritizovat Evil or Very Mad
Já bych si tohle nikdy nedovolila.
Myslím,že vážně není třeba se tu neustále do někoho navážet, tohle fórum je o normálním pokecu a zábavě, ale já tu čtu jen urážky a neustálé navážení se do vedení kmene Jaroš. Vám všem do toho nic není, nejste členy tohoto kmene a proto by jste se do jeho fungování neměli co s...!!!!!
Stejně jako se členové kmene Jaroš nenaváží do Vašeho kmene!!!!!

To se vážně neumíte ani zde chovat jako normální lidi a ne jako zástupci nepřítele. Vždyť zde by nějaké válčení klidně mohlo být zapomenuto a mohlo by se zde psát o úplně normálních věcech.
Já věřím, že jste na oslovení "čobolák" sakra hákliví, ale jenom o tom, zda byl nebo nebyl Slovák to určitě nebylo.
Pokud by i zde byla nějaká nevraživost mezi národnostma,tak pak by v žádném kmeni nemohlo být zastoupeno několik členů z 4ech,Moravy či Slovenska.
Na příslušnost k tomu či tomu národu tady řešíte jen Vy. Proč?????
Tohle mě fakt nebaví. Abych si musela tak dávat pozor na to, jak koho oslovím. affraid affraid
Návrat nahoru Goto down
marianchello
rytier
rytier
marianchello

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 3:51 pm

Tak se předvěd čobolaku :-D (878|602) K68 11,626 krv a med [_RTW_] Beruna666 [_RTW_] 25th May 2009 - 15:06:45

tak nieko oslovit alebo pisnut na forum ale takto nazvat ves?
kto tu nevrazivost rozosieva ja som stym nezacal a bolo by fajn keby sa kompetentny a dotycny ospravedlnil ci mu zato čobolaci nestoja?
Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 3:57 pm

jejda, tak se stalo, já už jsem tu člověče měla tolik přezdívek Very Happy

já nevím, bydlím kousek od hranic se slovenskem a u nás se tak Slovákům říká běžně a nemyslíme to jako urážku Rolling Eyes a nikdo to fakt nijak neřeší

my Moraváci máme taky spoustu takových oslovení, tak jak My nazýváme Vás, tak Vy i Češi máte spoustu takových jakoby hanzlivých oslovení na nás, ale že by to někdo bral jako strašnou urážku???

prostě se nad to povznes, Tobě to nic neudělá a alespoň se o tom tady nebudeme muset neustále vypisovat

lol! lol! flower
Návrat nahoru Goto down
AKITAIN
radca
radca
AKITAIN

Poeet p?íspivku : 112
Registration date : 08. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 3:58 pm

Není mezi nikým žádnej rozdíl. Zřejmě mělo jít o srandu od Beruny, ovšem nebylo to tak pochopeno. Někdo měl taky nějakou vesnici pojmenovanou , Tak co sedláci z Moravy Laughing Ale zasmál jsem se tomu jenom. Jsem z Moravy. Ale za Beruny se omlouvám já.
Návrat nahoru Goto down
marianchello
rytier
rytier
marianchello

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 4:11 pm

ja pracujem na pri Opave a byvam na slovensku viem ako moravaci nazyvaju cechov ako slovakov
este so nevidel aby niekto tam rozvesil nejaky transparent s nejakymi takymito vyrazmi

ked tak nazvem ves tak asi preto aby to kazdy videl ci nie?
Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 4:21 pm

asi jo, ale proč řešit název vesničky, těch tu je a ne všechny jsou úplně "super" Suspect

tak už to neřeš Very Happy Very Happy Very Happy

všimla jsem si, že Aki se Ti za Berunu omluvil, i když to nemusel dělat, a tím bych to spláchla, holt stalo se, tak otočme list a můžeme začít řešit věci důležitější What a Face

třebas nesmrtelnost brouka či světový mír clown
Návrat nahoru Goto down
marianchello
rytier
rytier
marianchello

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 4:29 pm

hook.12 este ze ta tam maju musis tu chodit castejsie na POKEC  :) - Stránka 23 Drv problemuPOKEC  :) - Stránka 23 Give_rose

Naposledy upravil marianchello dne Sat May 30, 2009 4:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 4:34 pm

óóóóóó, díky, to potěší Smile Smile Smile

máš úplně megaluxusní smajlíky, mooooooooc se mně líbí, taky bych takové ráda bounce
Návrat nahoru Goto down
marianchello
rytier
rytier
marianchello

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 4:37 pm

hook.12 napsal:
óóóóóó, díky, to potěší Smile Smile Smile

máš úplně megaluxusní smajlíky, mooooooooc se mně líbí, taky bych takové ráda bounce

uz som to tu pisalPOKEC  :) - Stránka 23 Victory

http://www.kolobok.us
POKEC  :) - Stránka 23 Dash2
Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 4:43 pm

jéé, těch tam je,to budu muset počkat až mně dojde synátor z venku a nějak mně je pomůže stáhnout,jsou úplně SUPER!!!!!!!!!!!! flower flower
Návrat nahoru Goto down
marianchello
rytier
rytier
marianchello

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 4:47 pm

POKEC  :) - Stránka 23 Mauridia_23POKEC  :) - Stránka 23 Mauridia_23
POKEC  :) - Stránka 23 Mauridia_25POKEC  :) - Stránka 23 Mauridia_26
Návrat nahoru Goto down
marianchello
rytier
rytier
marianchello

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 4:53 pm

ale to netreba stiahnut a neviem naco ved tam su stale POKEC  :) - Stránka 23 Mg_03
Návrat nahoru Goto down
marianchello
rytier
rytier
marianchello

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 4:54 pm

POKEC  :) - Stránka 23 Mauridia_22POKEC  :) - Stránka 23 Mauridia_22POKEC  :) - Stránka 23 Mauridia_22
Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 5:01 pm

když já su co se týče PC blb,ale něco vyzkouším:
Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 5:02 pm

Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 5:02 pm

blbý pokus
Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 5:04 pm

sakra,jak to tam dostaneš????? já a takovéhle záležitosti si moc nerozumíme
Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 5:11 pm

POKEC  :) - Stránka 23 Shablon_04
Návrat nahoru Goto down
marianchello
rytier
rytier
marianchello

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 5:12 pm

ze to ide POKEC  :) - Stránka 23 Vala_05?
Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 5:14 pm

POKEC  :) - Stránka 23 Girl_cray2
Návrat nahoru Goto down
marianchello
rytier
rytier
marianchello

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 5:14 pm

POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_08POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_08POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_08POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_08POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_04POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_04POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_04POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_04
Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 5:15 pm

já asi nebudu úplný debil
POKEC  :) - Stránka 23 Girl_devil
Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 5:17 pm

POKEC  :) - Stránka 23 Girl_devil
Návrat nahoru Goto down
marianchello
rytier
rytier
marianchello

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 5:18 pm

POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_07POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_07POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_07POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_07POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_07POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_07POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_07POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_07POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_07POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_07POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_07POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_07POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_05
POKEC  :) - Stránka 23 Tatice_06
Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 5:19 pm

Návrat nahoru Goto down
hook.12
radca
radca

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 5:19 pm

to se mně moc nepovedlo
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: POKEC :)   POKEC  :) - Stránka 23 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

POKEC :)
Strana 23 z 29Jdi na stránku : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
[R][T][W] :: ._+=*!|FORUM KOALICE|!*=+_. :: ZABAVA a pokec :)-
Přejdi na: