| POKEC :) | |
|
+60archanjel.g AKITAIN kanour22 Vegasboy Pitt Bull marianchello old mause Witchking000 simakovarik Dr.Lee FLIPERKO666 THC Shade Gruydes Fildus II sittan panzer faust VRTEK travians RenčaSSS angelinocz The Dark Mann js77 BIGG STYLE BOSS IV. Davidko79 vade kmendy rybynkakopi Dan7264 waleria lenivec Poterr Land dandrtalec c-jane 9Peter nemlehet999 lord carl 96 Maxton22 Nucleo Terco 1anjelik23 dada.bb Karla_Velika andel smrti3 needyejt olm07 natalyenka solna12 JJR Ryn1 Miš..Qáá aragoth G3mini Soseki *janulka* Guti Haz Tse Nezmar push Quintus Julius rencor djelement A.L.I.en 64 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Vegasboy zeman
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 19. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 1:27 am | |
| ach..a zhodli sme sa,že úroda lysohlávok musela byt dobrá...to som tipovala ja...a vyhralo to | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
Poeet p?íspivku : 1661 Age : 40 Registration date : 05. 05. 08
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 2:50 am | |
| - marianchello napsal:
- ta to je tu kazdy kazdeho pozna len ja som tu chudacik sam nepoznany
nic si z toho nerob, na mna si nikto nespomenie sprava pre vsetkych. Toto je pokec - zabava. Pokial tu budem vidiet taketo urazanie (je mi jedno na ktorej strane) tak to jednoducho zmazem a dam Vam vsetkym ban na par dni aby ste mohli o tom premyslat. a este vas necham klacat na polienkach v kute | |
|
| |
AKITAIN radca
Poeet p?íspivku : 112 Registration date : 08. 01. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 10:44 am | |
| Dík marianchelo, kounu se na to. Je to fakt dobrý. | |
|
| |
marianchello rytier
Poeet p?íspivku : 89 Age : 55 Location : Snina.sk Registration date : 17. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 2:29 pm | |
| zase podporujem johana musim rychlo lebo fakt este ze niesom v RTW uz by ma rozoberali | |
|
| |
marianchello rytier
Poeet p?íspivku : 89 Age : 55 Location : Snina.sk Registration date : 17. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 2:37 pm | |
| dnes to teda bude kto si pyta podpory | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 3:58 pm | |
| - marianchello napsal:
- zase podporujem johana musim rychlo lebo fakt este ze niesom v RTW uz by ma rozoberali
Miki.v 25.05. v 22:18 hodin Koukej co mi píše Tyto zprávy byly přeposlány od Miki.v. krv a med 25.05. v 22:17 hodin no co je blbecek? to sa ti teraz hra vsak? krv a med 25.05. v 16:05 hodin Cavte, A to zdaleka nekonci len v JAROSCH. Este sa budete cudovat, kde vsade pavucina siaha Mozete bojovat kolko chcete, ale informacie su neocenitelne Totoznost neprezradzam, ale vedzte, ze existujem aj v LK TM ;-)))) ................................................................................................... Myslím, že další "brebentění" o krv a med je zbytečný. | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 4:12 pm | |
| Mause..podporovala som johana..nemohla som odolať O krvi melieš len Ty... | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
Poeet p?íspivku : 1661 Age : 40 Registration date : 05. 05. 08
| |
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 4:39 pm | |
| - AKITAIN napsal:
- marianchello napsal:
- zase podporujem johana musim rychlo lebo fakt este ze niesom v RTW uz by ma rozoberali
Miki.v 25.05. v 22:18 hodin Koukej co mi píše Tyto zprávy byly přeposlány od Miki.v.
krv a med 25.05. v 22:17 hodin no co je blbecek? to sa ti teraz hra vsak?
krv a med 25.05. v 16:05 hodin Cavte, A to zdaleka nekonci len v JAROSCH. Este sa budete cudovat, kde vsade pavucina siaha Mozete bojovat kolko chcete, ale informacie su neocenitelne Totoznost neprezradzam, ale vedzte, ze existujem aj v LK TM ;-))))
................................................................................................... Myslím, že další "brebentění" o krv a med je zbytečný. AKITAIN 25.05. v 22:17 hodin Souhlasím že by se kmen Jaroš rozpadl nebudu rozčilovat a zaobírat se nějakýma blbostma vsetky spravy zarucene prave | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 5:25 pm | |
| Fajn, ale to co si písnul nemůžeš doložit originálem zprávy, Takovej nesmysl, bych v životě nenapsal. Pokud chceš, tak není problém ode mně tu zprávu, co jsem písnul, ti poslat. Ale to co jsi písnul teď ty, tak to nikdy nedoložíš. | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 6:10 pm | |
| | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 7:37 pm | |
| To se musíš zeptat Beruny. Jaký si dá název vesnice, je jeho volba. | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 7:43 pm | |
| no to neriesim skor ten datum 25th May 2009 - 15:06:45 uz bola zabrana a ty si tu hodil postu ked uz krv a med bol zradeny vlastnym kmenom a bol pod utokmi som zvedavy co by si ty pisal keby sa ti take stalo | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 7:49 pm | |
| Rozumím ti. Není to nejlepší název vesnice. Změní to, písnu mu. | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 8:28 pm | |
| Má jinej název vesnice. | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 9:01 pm | |
| len stale nechapem preco beruna napadol krv a med to ked uz nemal koho zaberat tak si nasiel pobliz nepriatela to su veci | |
|
| |
djelement Moderator
Poeet p?íspivku : 795 Age : 34 Registration date : 01. 05. 08
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 10:53 pm | |
| - old mause napsal:
Slabý Slabý Slabý -Jaroš do mesiaca prestane existovať. To iste si myslim ja o ESP-R ) | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 11:12 pm | |
| Beruňa zaberal Turboxa..ale skôr to vypadalo,že Turbox Beruňu.. Akitain..tie podpory by si mohol posielať domov..náhodou ma napadne Maus...a zistí,že Ťa podporujem..a vlastne..čo si neuhol,ked si videl,že idem? Rozpad ESP..to je neaký nový diel Hviezdnych vojen? | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 11:19 pm | |
| Koukal jsem,. Mausovi jsem podpory vrátil a ještě komusi od vás. U tebe to bylo zbytečný. Byla si u toho a stáhla sis je sama a to okamžitě, jak dorazili. Ale můžu tě ubezpečit, že bych je poslal zpět. Moc dobře vím, že člověk může zapomenout. Hraju, ale snažím se být fér. Kdyby jsi zapoměla, vojska bych ti vrátil zpět. | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 11:21 pm | |
| Jo a ještě dodatek. Kdybych tušil, že tam jdeš se šlechtou, uhnul bych. Možná. | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 11:26 pm | |
| - marianchello napsal:
- len stale nechapem preco beruna napadol krv a med
to ked uz nemal koho zaberat tak si nasiel pobliz nepriatela to su veci Marciano ty si děláš srandu, že? Proč Beruna napadnul krv a med? Nejen Beruna, ale celý RTW poblíž. Ty by si nechal špeha u sebe jen tak vypadnout? To snad nemyslíš vážně, že ne. Nakonec se i Krv a med sám přiznal. To ti je málo? Měl nějaký nevhodný poznámky, ale bez jakýkoliv reakce, mu na to odpovědět od nás. Pro nás skončil. Považujeme to za uzavřený. | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 11:30 pm | |
| | |
|
| |
old mause zeman
Poeet p?íspivku : 44 Registration date : 17. 05. 09
| |
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 11:39 pm | |
| A jestli sis všimla, dodržel jsem svoje slovo. Podporu jsem ti vrátil v pořádku zpátky. Jsem hodnej. Někdy. | |
|
| |
old mause zeman
Poeet p?íspivku : 44 Registration date : 17. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 11:40 pm | |
| | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 12:10 am | |
| | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 12:11 am | |
| Tak se předvěd čobolaku :-D (878|602) K68 11,626 krv a med [_RTW_] Beruna666 [_RTW_] 25th May 2009 - 15:06:45 ja neviem ako to bolo a preto to pisem beruna napadol svoho hraca a ked som pozeral statistiku tak to nebolo prvy krat ale doteraz kazdy mlcal az krv sa ozval a oznacit niekoho za neviem co je lahle KEBY VAS KMEN ZA NIECO STAL TAK HO PREPUSTITE napisete co a ako A POTOM ZAUTOCITE a nie ako zbabelci na vlastneho ci si beruna mysli zeby svoje vesnice potlacil na kolieskach inde? kolko by to trvalo 1 minutu? tak ci tak by padol ale trocha ETIKY a CESTNOSTI by neuskodilo je to hra zo stredoveku ale ludia su dnesny To co napisal KRV nevyzeralo zeby sa niecoho dopustil tak ako to bolo? ja som tu na juhu sam s pinbom ale predostriem tuto necestnost u nas v kmeni a nevyhrazam sa ale konstatujem ze tu zbehnu aj iny hraci z V a mame tak kvalitnych borcov to mi mozete verit | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 12:47 am | |
| Ja som si vypýtala dovolenkový u Krvi hned,ako prišiel..a naozaj som iba zírala..hrala som naozaj dosť svetov..ale toto som ešte nevidela...dostala som od Krvi povolenie si prečítať aj poštu..ako som pochopila...Beruňa nachystal akciu na Turboxa--už som písala,že ho zaberal 2 týždne bez neakého veľkého úspechu..pritom Beruňu poznám,ako naozaj kvalitného hráča..či protivníka podcenil..alebo seba precenil-neviem. Krv mal útočiť na neaké vybraté dediny..čo aj urobil..ale mal zaberať dediny,čo ste prerazili..no Krv jasne!!napísal Beruni,že cez víkend bude mimo-prihlásiť sa môže iba v noci!! Neakú dedinu vtedy dokonca zabral... V pondelok sa krv prihlásil v práci-išli na neho útoky od vlastných!!Beruňa mu neakú zabral..vraj vojsko bolo u Turboxa...a vraj to bola podpora,čo mala ísť Beruni,ale turbox ho zabral-a on si toho nevšimol-a nestihol to..bežná chyba,ktorú sme už všetci 1000x spravili-nemalo by sa to stať..ale stáva sa to. Krv chytil nervy a písal Beruni...krv vytočený...Beruňa s pocitom bohorovnosti..a dopadlo to naozaj zle....Beruňa chcel prístup cez dovolenkový-Krv chcel,aby postahoval útoky..odmietol mu dať prístup,kým idú útoky...bol to jeden z hráčov,čo zžil,ked Kilerzajac odoslal všetko vojsko preč Posermi a začal točiť na nom šľachtu. beruňa trval na prístupe,krv na to,že to vyriešia,ked príde domov z roboty a bude mať čas na kmene....
Krv prišiel z roboty..a išlo tam cez 200útokov...tak písal k nám...Na moju dedinu poslal podporu,ked nám uhýbal..ja som tam bola najbližšie,a aj turbox..lenže tým,že som bola u neho na účte cez dovolenkový-som nemohla poslať šľachtu najbližších 24 hod..preto,ked sa zabrali neaké dediny..hodilo to,že nás podporoval.
ˇUprimne-bol to váš hráč..vaše právo ho potrestať..ale už len myšlienka,len tak zabrať suseda..mne naozaj pripadá absurdná..nehovorím..dala som aj ja už dosť hráčov zabrať..ale naozaj to boli dokázané prehrešky.....a hráči boli upozornený,že ak niečo nezmenia..pôjdu na kraj mapy
A to čo vraj napísal Krv..že bol špeh..a sú aj..zabudla som v akej frakcií.....mne to naozaj pripadalo iba ako gesto sklamania. Ja by som na jeho mieste použila naozaj iný slovník..veď už by to bolo jedno.
Osobne poznám veľa hráčov z 5..ale aj z iných svetov,ked som im povedala,čo som tu videla-každý na mna pozeral s otvorenou hubou-a to doslova!! Dnes si už z toho robím srandu-ale v pondelok-ja som bola naozaj z toho v šoku. | |
|
| |
djelement Moderator
Poeet p?íspivku : 795 Age : 34 Registration date : 01. 05. 08
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 11:55 am | |
| mg..je to hra a takto sa tu natahujete :D , nexapeeeem | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Fri May 29, 2009 12:34 pm | |
| - marianchello napsal:
- Tak se předvěd čobolaku :-D (878|602) K68 11,626 krv a med [_RTW_] Beruna666 [_RTW_] 25th May 2009 - 15:06:45
ja neviem ako to bolo a preto to pisem beruna napadol svoho hraca a ked som pozeral statistiku tak to nebolo prvy krat ale doteraz kazdy mlcal az krv sa ozval a oznacit niekoho za neviem co je lahle KEBY VAS KMEN ZA NIECO STAL TAK HO PREPUSTITE napisete co a ako A POTOM ZAUTOCITE a nie ako zbabelci na vlastneho ci si beruna mysli zeby svoje vesnice potlacil na kolieskach inde? kolko by to trvalo 1 minutu? tak ci tak by padol ale trocha ETIKY a CESTNOSTI by neuskodilo je to hra zo stredoveku ale ludia su dnesny To co napisal KRV nevyzeralo zeby sa niecoho dopustil tak ako to bolo? ja som tu na juhu sam s pinbom ale predostriem tuto necestnost u nas v kmeni a nevyhrazam sa ale konstatujem ze tu zbehnu aj iny hraci z V a mame tak kvalitnych borcov to mi mozete verit Dost dobře mi není jasný, proč se zajímáš o to, po čem ti vůbec nic není. Od nikoho od nás, si neviděl nikde písnutý co vy máte a nebo nemáte dělat ve svým kmenu. To je vaše věc. Zrovna tak je jenom na nás, jak my si vyhodnotíme krv a med. Jsou nezvratný důkazy, že byl špeh a koukám, že ti vadí, že jsi přišel o zdroj informací od nás z kmene. To dokážu pochopit. Ale nedokážu pochopit, že se snažíš dirigovat pro tebe cizí kmen. To ponechej na nás. Ano? To je naše starost, ne tvoje. To co písnul vám krv a med, je pro nás nepodstatný, pro nás je důležitý to, co jsme zjistili my. A pokud t nám krv a med potvrdil ještě sám, že špehoval, tak o co tobě ještě jde? Už jsem písnul, že to považujeme za uzavřenou záležitost. Máš pravdu, hra je ze středověku, ale lidé jsou dnešní. Ve středověku každej ctil svůj kmen a nedovolil by si špehovat. Bohužel dnes už jsou lidé trochu jiní. Píšeš o nějakým dodržování ETIKY a ČESTNOSTI. Dobře fajn, Podle tebe je špehování a donášení cizímu kmeni etický a čestný. Máš hodně divnou představu o etice a čestnosti. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: POKEC :) | |
| |
|
| |
| POKEC :) | |
|