| POKEC :) | |
|
+60archanjel.g AKITAIN kanour22 Vegasboy Pitt Bull marianchello old mause Witchking000 simakovarik Dr.Lee FLIPERKO666 THC Shade Gruydes Fildus II sittan panzer faust VRTEK travians RenčaSSS angelinocz The Dark Mann js77 BIGG STYLE BOSS IV. Davidko79 vade kmendy rybynkakopi Dan7264 waleria lenivec Poterr Land dandrtalec c-jane 9Peter nemlehet999 lord carl 96 Maxton22 Nucleo Terco 1anjelik23 dada.bb Karla_Velika andel smrti3 needyejt olm07 natalyenka solna12 JJR Ryn1 Miš..Qáá aragoth G3mini Soseki *janulka* Guti Haz Tse Nezmar push Quintus Julius rencor djelement A.L.I.en 64 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
marianchello rytier
Poeet p?íspivku : 89 Age : 55 Location : Snina.sk Registration date : 17. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 11:50 am | |
| klidek pohoda ved je to iba hra | |
|
| |
marianchello rytier
Poeet p?íspivku : 89 Age : 55 Location : Snina.sk Registration date : 17. 05. 09
| |
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 1:28 pm | |
| | |
|
| |
AKITAIN radca
Poeet p?íspivku : 112 Registration date : 08. 01. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 4:11 pm | |
| Jo hodnej. A ještě k tomu náklaďak, jak koukám. Vrátím v pořádku, doufám. Ho nerozbiju. Možná. | |
|
| |
archanjel.g radca
Poeet p?íspivku : 127 Age : 43 Registration date : 26. 12. 08
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 4:35 pm | |
| vegasboy, si dobre pamatam ze o jednu vesnicu si neprisla len preto,ze som jedneho slachtica poslal blbo, ale od vtedy som uz trochu povyrastol ...a som to stale ja a pamatam sa na teba ...a nezelam si,aby ste hocijako "urazali" clenov LK TM, (kedze neurazam ani ja vasich), nech uz prisli odkialkolvek, teraz su tu a minulost nehra rolu... | |
|
| |
archanjel.g radca
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 4:46 pm | |
| a este ku krv a med....hrac ktory ma svoje podpory u nepriatela uz z akehokolvek dovodu nema co robit v kmeni. to iste by som urobil aj ja, ...vlastne to som aj urobil u jedneho | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 4:50 pm | |
| tak to je moj koniec moja podpora ide k kill of jesus a ide tam toho vela no neviem ci sa to da vsetko ustrazit vsak kill? chodis sem | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 4:59 pm | |
| Moc nechodí asi, ale dám mu to na vědomí. Má zkoušky momentálně. Takže učení před maturitou. | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 5:06 pm | |
| co na tom je poslem utoky a podporu a vesnicu neziskam a podpora tam nedopatrenim ostane tak to bolo u killa mozete si to overit ja to teda priebezne stahujem ale kto vie? musim prejst vsetky vesnice topotrva tak zopar hodin a mozno sa tam nejaka podpora skryva asi to budem musiet urobit lebo z kmena | |
|
| |
hook.12 radca
Poeet p?íspivku : 100 Age : 48 Location : zlechov u uherského hradiště Registration date : 13. 01. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 5:13 pm | |
| noo,tak tímhle se prokousat je celkem mazec , ale do jisté doby se to fakt nečetlo zle, sice sem moc nechodím,ale zrovna dnes to vidím bodlo , pokud se někteří zbytečně nenaváží do chodu či fungování kmene, dá se to i číst,ale některé výroky od Vegasboy jsou myslím zbytečné a přehnané | |
|
| |
Vegasboy zeman
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 19. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 5:34 pm | |
| Dala som si bobríka statočnosti-tak ako nereagujem na kmeňoch na Akitaina-tak nebudem ani tu..kým ma zasa nevytočí | |
|
| |
hook.12 radca
Poeet p?íspivku : 100 Age : 48 Location : zlechov u uherského hradiště Registration date : 13. 01. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 5:51 pm | |
| no,to je myslím super předsevzetí | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 7:18 pm | |
| prehliadla som archanjela..sorry nee-o dedinu som vtedy neprišla,lebo dorazila podpora v pravý čas Myslela som si,že účet zmenil majiteľa po tej vašej akcii na moje majetky...vtedy,čo som to 4 dni nespala ..Tvoje útoky boli moc čitateľné..a viem,že keď sme sa natahovali dole na 67 už po 2 krát si išiel naozaj kvalitne Čo sa týka "urážania" LKTM...sama som pozvala Mariana na K 57-lebo sú tam Tvoji hráči-a ja si ich naozaj veľmi vážim ako protivníkov..perfektne sa s nimi hrá a aj pokecá. Moja poznámka o prišelcoch z PHX:moc neverím,že si so všetkými!!! spokojný-ak áno-úprimne Ti závidím Ale dosť o tom pochybujem lebo sme s nimi bojovali,ked išli k Vám. Aj u nás je pár hráčov,ktorých by som najradšej obsadila | |
|
| |
old mause zeman
Poeet p?íspivku : 44 Registration date : 17. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 7:43 pm | |
| - AKITAIN napsal:
- Vegasboy ty se mě snad jen zdáš. Ty můžeš o svým charakteru akorát mlčet. Kdo zdrhnul z kmene RzR k -E*K- Já? To ani náhodou. S tebou se já bavit nebudu o ničem. A pokud chceš tady vyvolávat napětí, tak tu nemusíš být. Ostatní píší v pohodě .To je v pořádku. Tady nejsme od toho, aby jsme se dohadovali, takže pokud ti dělá problém, psát normálně, tak sem nechoď. Písnul jsem to srozumitelně, doufám, že si to schopná pochopit.
Zo záujmom som si prečítal diskusiu - čo sa týka čudného kmeňa Jaroš tak som hlboko presvedčený že sa to môžu vodcovia - Akitain a Ludwig - správy ktoré mi Ludwig písal a posielal o piatej ráno sú podľa mňa dobrý matroš pre psychiatra. Akitain mi pripadal vždy ako velmi slabý človek ,ktorý vlastne ani nevie čo poriadne chce. Ich aktivita vo vojne proti PHX /mala to byť naša spoločná akcia/ bolo jedno velké zúfalstvo - až na velmi málo výnimiek Kill of Jessus . Predpokladám že kmeň jaroš sa čoskoro rozpadne a jeho členovia sa rozídu do iných kmeňov RTW - lutujem tých ku ktorým prejdu týto dvaja páni. Nový ludia ako Beruna maju môj rešpekt ukazujú sa ako dobrý hráči - teším sa na naše vzájomné konfrontácie. Čo sa týka kmeňa RzR - ich členovia sa stali súčaťou kmeňa a Vegasboy je zakladatelka - to dosť vypovedá o dôvere ktorá je medzi nami. Čo sa týka kmeňa LKTM /neviem ako sa volá teraz tie vaše znaky pred za a medzi RTW nezvládam/ super ľudia Jura37, Renča aj bývalí hráči PHX - Pindrus, Jackanterak, SMS- starý ... . Proti tým nemám osobne žiadne výhrady. Ostatný hráči RTW ,ktorých som osobne poznal mi takisto pripadajú skvelý Coroner,Nepolíbený vyzerajú ako fajn ludia - trochu mi pripadá ich "fašistický" spôsob delenia hráčov na dobrých a lamy ako čudný - vnútorne s ním nesúhlasím - ale to je jediná vec ktorá mi na nich vadí. Tiež som mal pár týždňou svoju podporu u nepolíbeného - že by si ma Vegas rozobrala? A kauza Krv a Med - verte mi že by ste sa divili keby ste poznali pravdu | |
|
| |
archanjel.g radca
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 8:30 pm | |
| vegasboy, ..som pisal, ze som ti ju len skoro prebral, lebo ak sa pamatam traja slachtici presli len stvrty nedosiel spravne, ale to je uz jedno, vtedy som sa len ucil, vlastne stale sa len ucim a zistujem kolko taktik sa da vymysliet , ...a po phx tu uz ostali len ti, co si to zasluzili,takze vyhrady k nim mat nemozem ....a mas stastie ze si ma nakoniec neprehliadla, lebo uz som sa chcel urazit a poslat ti nejaku navstevu do vesnice | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 8:45 pm | |
| ta to je tu kazdy kazdeho pozna len ja som tu chudacik sam nepoznany | |
|
| |
old mause zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 9:04 pm | |
| veď oni ťa poznajú - jarošovci sa už zoznamujú | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 9:12 pm | |
| chcem mat kamarata | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 10:13 pm | |
| Co se týká Old Mause, tak jsem si rád přečetl jeho výkřiky do tmy. O tom, že by se kmen Jaroš rozpadl, si může Old Mause nechat jen zdát. Ono je vždycky jednoduchý, když už dotyčnej neví co psát, tak začne vymýšlet věci a překrucovat fakta. Ale jsem rád, že písnul, co písnul. Souhlasím s vyjadřením Old Mause, že to bylo zoufalství ta společná akce. Čekali až jak dopadnou akce od kmene Jaroš a pak se vzbudili. Někteří jedinci. Buď si jistej, že AKITAIN ví co chce, ale s tebou se o tom bavit rozhodně nebude. Existují lidi z -E*K- kterých si vážím, ale Old Mause to rozhodně není. Osočování kohokoliv si nechejte na Vaše fórum. | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 10:27 pm | |
| V pohodě je mariachelo. Kliďas se smyslem pro humor. Tak to má být. | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 10:50 pm | |
| kedže držím bobríka..tak nič ..ale mám pocit,že ešte stále tam je ta urazená ješitnosť,že som spojila kmeň s EK..a nie s jaroš jaj..a Ludwígové správy....človek iba zíra a nestačí sa diviť..pritom to bol jeden z bystrých mužov Pokiaľ viem,my sme PHX už dávno mali načatých a jaroš ich malo ako spojencov... Nepolíbený a aj ziaranci-moji susedia.nie že by som ich pozývala sú fajn chalani a skvelo sa s nimi človek pretahuje o dediny..síce som naposledy skoro dostala infarkt..ale hra to bola pekná Cor0ner..neako sa so mnou nebaví...uznávam-moja drzosť zobrať mu dve dediny bola naozaj veľká..ale tlačil sa mi na zadok..a ja som z toho bola nervozna J.B.D. je žgrloš..ani sa o podpory nechcel podeliť..vraj ich nutne potrebuje Renča,Jura..skvelý ludia..jura sa pravidelne po mne peháňa s army:vraj už dozbrojil..tak je na čase Archanjel-sorry..len som ponáhľala..mala som robotu...kedže si už rodina zvykla na pripálený obed..tak som musela zničiť neaké sny o naších dedinách....všetci sa niečo nové učíme..ale už naskakujú aj chyby starých profíkov..ja som si napr poslala podporu 2 sekundy pred posledným šľachticom a iba som sa divila,aký len je protivník dobrýýýýýýýýý.....aj ma zamrazilo,že druhý majkl...a to bola moja chyba...tak som sa hrkala zasa neakých 15hod....času dosť...do dôchodku daleko aj ja som nepolíbeného podporovala.....ale myšlienka Ťa obsadiť-Mause ma napadla už dávno ..ked sme mali farmárske obdobie a ja som sa strašne nudila...písal si čosi o hadovi na hrudi....
Naposledy upravil Vegasboy dne Wed May 27, 2009 11:08 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 10:52 pm | |
| Marian...zasa nový obdivovateľ!!!!Ako to Ty robíš?? Pri tebe všetci strácame čaro | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 27, 2009 11:37 pm | |
| ja nic len pozorujem | |
|
| |
old mause zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 12:01 am | |
| - AKITAIN napsal:
- Co se týká Old Mause, tak jsem si rád přečetl jeho výkřiky do tmy. O tom, že by se kmen Jaroš rozpadl, si může Old Mause nechat jen zdát. Ono je vždycky jednoduchý, když už dotyčnej neví co psát, tak začne vymýšlet věci a překrucovat fakta. Ale jsem rád, že písnul, co písnul. Souhlasím s vyjadřením Old Mause, že to bylo zoufalství ta společná akce. Čekali až jak dopadnou akce od kmene Jaroš a pak se vzbudili. Někteří jedinci. Buď si jistej, že AKITAIN ví co chce, ale s tebou se o tom bavit rozhodně nebude.
Existují lidi z -E*K- kterých si vážím, ale Old Mause to rozhodně není. Osočování kohokoliv si nechejte na Vaše fórum. Slabý Slabý Slabý -Jaroš do mesiaca prestane existovať. | |
|
| |
old mause zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 12:04 am | |
| Ešte jedna drzá poznámka -škoda že som vymazal tie správy od Rytiera Ludwiga na fóre sme diskutovali že na čom to chlapec fičí. | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 12:23 am | |
| Jen potvrzuješ svoji naivitu a ješitnost.. Ostatní se zklidnili a berou to tady jako pokec, ale ty si léčíš nějaký svý komplexi a pořád "vyřváváš" aby si vůbec někdo všimnul, že existuješ. Tak fajn, já si všimnul, že si tady. Spokojenej? Dělá ti potíže se zklidnit a chovat se mormálně? Jak vydím, tak s tím budeš mít problém. Nedokážeš být nad věcí? Já DK beru jako hru u které se bavím a rozhodně se nebudu rozčilovat a zaobírat se nějakýma blbostma. Tohle je zábava a ne dokazování si něčeho. | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 1:06 am | |
| treba sa dobre posekat | |
|
| |
AKITAIN radca
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 1:08 am | |
| Jo. A odkud máš ty smajlíky? Prozraď. | |
|
| |
marianchello rytier
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 1:24 am | |
|
Naposledy upravil marianchello dne Thu May 28, 2009 1:30 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 28, 2009 1:25 am | |
| vidím je s mäkkým i.....
A to,že Ludwo prešiel neakou premenou ste vedeli aj vy..ešte som si písala s janúlkou či nezmenil účet majiteľa..lebo tie správy chodili aj vám a hráči pyskovali,že im nadáva a uráža ich.
S tou naivitou..to je nadlho | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: POKEC :) | |
| |
|
| |
| POKEC :) | |
|