| POKEC :) | |
|
+60archanjel.g AKITAIN kanour22 Vegasboy Pitt Bull marianchello old mause Witchking000 simakovarik Dr.Lee FLIPERKO666 THC Shade Gruydes Fildus II sittan panzer faust VRTEK travians RenčaSSS angelinocz The Dark Mann js77 BIGG STYLE BOSS IV. Davidko79 vade kmendy rybynkakopi Dan7264 waleria lenivec Poterr Land dandrtalec c-jane 9Peter nemlehet999 lord carl 96 Maxton22 Nucleo Terco 1anjelik23 dada.bb Karla_Velika andel smrti3 needyejt olm07 natalyenka solna12 JJR Ryn1 Miš..Qáá aragoth G3mini Soseki *janulka* Guti Haz Tse Nezmar push Quintus Julius rencor djelement A.L.I.en 64 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Tse Nezmar Admin
Poeet p?íspivku : 1661 Age : 40 Registration date : 05. 05. 08
| Předmět: Re: POKEC :) Tue May 19, 2009 5:59 pm | |
| Najnovším registrovaným užívateľom je Vegasboy. vitam ta teda medzi nami, malou skupinkoc slachtenych hracov | |
|
| |
Vegasboy zeman
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 19. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Tue May 19, 2009 6:36 pm | |
| Príjemný dobrý deň Trvalo to síce dva dni-ale predsa od radosti som aj zabudla,čo som chcela... | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Tue May 19, 2009 6:38 pm | |
| že otrok.. fuj,taká neúcta k mojím šedinám | |
|
| |
Dan7264 KRAL
Poeet p?íspivku : 375 Age : 28 Location : Brno Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Tue May 19, 2009 7:07 pm | |
| cau Vegas | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
| Předmět: Re: POKEC :) Tue May 19, 2009 7:22 pm | |
| vegas, cim viac prispevkov tym vyssia hodnost musim sa ospravedlnit ze to trvalo tak dlho, bol som 3 dni zaneprazdneny, bol som sa pozriet k nasim juznym susedom a zistit ci je pravda ze maju lacnejsiu zmrzlinu ako my tak preto to nemal kto potvrdit , som totiz v sucasnosti jediny admin, ktory sa stara o chod externeho fora | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
| Předmět: Re: POKEC :) Tue May 19, 2009 7:23 pm | |
| tak co dame tu missku a missaka (skoro ako esesak ) ak hej, tak by som rozposlal v kmeni spravu nech sa mi hlasia uchadzacky/uchadzaci na tuto poziciu | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Tue May 19, 2009 9:14 pm | |
| škoda,že si nedal vedieť,že budeš mimo..hádam by niekto dočiahol a dávať hodnosť podľa prípespevkov..heh,každý čo ma pozná,vie že som asi najukecanejšia baba na tomto svete. Myslíš,že teraz v preddovolenkovom období zvládneme miss/ákov?Aby sme nakoniec nehlasovali 10 zo všetkých kmeňov na tomto svete | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
| Předmět: Re: POKEC :) Tue May 19, 2009 9:44 pm | |
| mozne je aj to, bohuzial pravdepodobne by to tak dopadlo . Ale ktovie, mozno by zabralo ukazat druhej aliancii (ako vo vasej, tak v nasej) ze je ta jeho lepsie (minimalne v aktivite ). Myslim ze by slo viac o to kto je z akeho kmena nez aku fotku vycapi. Popravde jednemu nasmu spehovi sa podarilo ziskat tvoju fotku, ale je mozne ze to nie si ty doteraz som s tebou nemal cest, takze som si to nemohol potvrdit a ani vyvratit ved prave oznamovat nepriatelovi svoju nepritomnost by nebolo zrovna najrozumnejsie ale aj tak by mali dotycny znacne problemy precistit moje dedinky, presvedcili sa o tom tvoji krajania s ESP-R a musim im podakovat, vdaka nim som konecne stupol ako obranca nad 2 milioniky bodikov ale utoky to boli naozaj pekne (az na par vynimiek) | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Tue May 19, 2009 11:46 pm | |
| akože fotečka nádherná..len nepodobám mna so sklonenou zbraňou??to ani náhodou-ja som ako Chuck Norris..spím so zbraňou na poduške(dúfam,že sa tak píše ten,čo zabil vyskakovací nožík) a v tej obrane..máš čo robiť,aby si ma dobehol...ešte si mrknem útoky..a ak aj tam zaostávaš-budeš mi hovoriť teta | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Tue May 19, 2009 11:51 pm | |
| tak som to prelustrovala....si síce o kúsok vyššie..ale s počtom Tvojich dedín by si mal byť niekde hore pri Mausovi.... | |
|
| |
old mause zeman
Poeet p?íspivku : 44 Registration date : 17. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 12:07 am | |
| no hej ale to by bojovník musel zaberať aj iných nielen svojich že? | |
|
| |
old mause zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 12:08 am | |
| čo sa týka fotky je to na 100% vegasboy. Moju nemáte? | |
|
| |
old mause zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 12:11 am | |
| - Tse Nezmar napsal:
- marianchelo, kazdy kmen je iba skupinov 30% aktivnych hracov (v niektorych kmenoch je lepsie aby som nekrivdil ) a zbytok su ludia, ktory sa v kmeni schovavaju, nedokazu plnit prikazy a iba si stavaju dedinky.
To je proste fakt, pri takom pocte ludi kolko je na svete nie je mozne aby boli vsetci dobry. Skutocne ten pocet nie je viac ako 30%. A pokial mi niekto bude tvrdit ze v ESP, EK alebo V je to lepsie tak sa mu maximalne vysmejem, pretoze to bude klamstvo
(za aktivneho nepovazujem cloveka, ktory sa ozve az ked je pod utokmi!)
vegasboy, aj ty k nam chces ist? ok, tak ti to povolim, aby si nepovedal, ze niesme pochostiny Ja si myslím že nemáš pravdu. Je to len hra a môžu hrať aj hráči ktorý nemajú čas sedieť za PC 2-5 hodín denne a hrať DK. | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 12:41 am | |
| Mause...ja som naozaj radikálne zmenila účes...ale až takto teda nie
Inak súhlasím s Mausom-aj u nás je pár ľudí o ktorých som bola dlho presvedčená,že nedokážu vytiahnuť koňa zo stajne..a hlboko som sa mýlila....je to naozaj o čase za PC...a už som sa stretla s hráčmi,kde som mala dojem,že by naozaj mohli byť dobrý a šikovný..a iba som zírala nad ich úbohými výkonmi...
Ach-a požierať vlastných-to je také pohodlné...ak všetko dobre ide nestratíš ani sekeru.... | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 1:19 am | |
| mause ale ja som nikde nenapisal ze by to nemali hrat ludia, ktory nesedia za kompom aspon 2-5 hodin ja hovorim o aktivite. Je rozdiel ked mas v kmeni cloveka o ktorom ani nevies ze by niekomu pomohol (trebaz aj poslanim podpory, alebo surovin) a zrazu ked na neho idu utoky tak chce podpory z celeho kmena Vegasboy, ja viem, ze mam malobodov , mne to az tak neva, mozno tiez nemam tolko casu na utoky. Jaj keby sa mi chcelo a mam ten cas, tak by mohol mat aj trosku viac bodov , o par tisic urcite
Naposledy upravil Tse Nezmar dne Wed May 20, 2009 1:21 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
| |
| |
Tse Nezmar Admin
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 1:21 am | |
| podotykam, ze vsetky zabery boli spravene pri utokoch na jednu dedinu vegasboy, ale ktora to bola to uz si napamatam | |
|
| |
old mause zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 7:56 am | |
| Tak to si presne pamätám vtedy sme tam boli všetci na jednej konferencií a dívali sme sa na tie hromady mŕtvol pod hradbami. | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 9:07 am | |
| jo,jo..vtedy to bolo.ale či to bola tá prvá alebo až tretia veľká akcia na mňa-mimochodom pekne ste si namlátili hubenky..to si už nepamätám ..asi kvôli tomu občerstveniu,čo som nachystala | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 12:47 pm | |
| to bola uplne prva akcia, mne sa az tak zle nevodilo, aspon som co to pospehoval | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 5:45 pm | |
| si išiel do dedín,kde som uhla?? | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
| |
| |
marianchello rytier
Poeet p?íspivku : 89 Age : 55 Location : Snina.sk Registration date : 17. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 7:28 pm | |
| No teda mám špehov na 6 stupni ale fotky mi nenosia Musím viac investovať do výskumu | |
|
| |
old mause zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 10:14 pm | |
| Alebo začať hrať lego star wars | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 10:15 pm | |
| zrovna tento spehun bol na 1 , asi by som ho mal povysit obcas na to zabudam | |
|
| |
*janulka* Moderator
Poeet p?íspivku : 3110 Registration date : 05. 05. 08
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 10:20 pm | |
| - marianchello napsal:
- No teda mám špehov na 6 stupni ale fotky mi nenosia
Musím viac investovať do výskumu to by chcelo vyskumat fotak na severe ste sa k nicomu takemu este asi nevpracovali | |
|
| |
old mause zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 10:41 pm | |
| To hej u nás na severe sme pozadu čo sa týka technológií. Ale sekery sme už zvládli. Možno by sme mohli vymeniť technológie mi Vás naúčime bojovať a vy nás fotiť?
Beriete? | |
|
| |
Vegasboy zeman
| Předmět: Re: POKEC :) Wed May 20, 2009 10:57 pm | |
| prečo ich to chceš učiť..náhodou mne celkom vyhovuje,že im človek zabere dedinu,po mojej šľachte príde ich podpora a ráno na nu vyšlú útoky to som na žiadnom inom svete nevidela..ale aby som bola spravodlivá..sú hráči,čo sa o podporu nepodelia-o útoky v pohode..len tá podpora sa u mna dlho neohreje | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 21, 2009 12:17 am | |
| | |
|
| |
marianchello rytier
Poeet p?íspivku : 89 Age : 55 Location : Snina.sk Registration date : 17. 05. 09
| Předmět: Re: POKEC :) Thu May 21, 2009 9:22 am | |
| No neviem ale poslať fake špehov 5x za sebou do tej istej vesnice v minútových intervaloch to je teda už na zamyslenie | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: POKEC :) | |
| |
|
| |
| POKEC :) | |
|