Můj soused, který je hned vedle mě
poly45 začínal semnou skoro stejně. Kolem sebe mám už jenom opuštěné vesnice které nejsou nijak výnosné. Malá produkce surovin atd.
Když jsem začínal, tak byl poly45 bodově na tom o něco líp než já. Pak se situace ovšem úplně otočila.
V tuto chvíli kdy mám skoro 5000 bodů tak on měl necelých 2000b. Nějaké ty farmy prostě potřebuju a on tím že je hned vedle mě,celkem dobře to vynáší, byl můj následující terč.
Hned jak budou potřebné věci hotové tak si tu jeho vesničku taky převezmu, ale to mi možná bude ještě chvíli trvat.
Když jsem na něj začal útočit tak nebyla žádná odezva a tak jsem myslel, že třeba nehraje. Ale Dnes se mi ozval(rozhovor si už čtite sami) :
poly45 Dnes v 13:43 hodin
Proc na me utocis udelal jsem ti neco?
vole ty me chces znicit?
G3mini Dnes v 13:45 hodin
Proč na tebe útočím? Já navím mám tu málo farem.
A zničit tě nechci.Jenom si udělat farmu a v co nejbližší době zabrat tvoji vesnici
(Že mu chci vzít vesnici jsem řekl jenom proto, že už z první zprávy je vidno, že ten nic nezmůže)
poly45 Dnes v 14:05 hodin
A proc ty vole zrovna me pls neutoc(rank: jemná vulgarita)
Nastala třičtvrtě hodina klidu
.
.
.
.
.
Hned po dalších 3-5 útocích
.
.
.
poly45 Dnes v 16:00 hodin
ty curaku zasrany bes se vycpat ty cipek se poser ty kokote(rank:brutal vulgarita)
poly45 Dnes v 16:04 hodin
tak jo klidne si ji vem ja ti ji necham delej vem si ji
G3mini Dnes v 16:08 hodin
Nn zatím nechci.A přestaň s těma sprostejma urážkama protože Tě můžu bez problému nahlásit Adminům a už si nezahraješ :-) tak se uklidni.Je to jenom hra
poly45 Dnes v 16:13 hodin
to radsi zdemoluju vsechno na stupen jedna nez abys ty mel dalsi vesnici
Po dalších útocích už asi pochopil že to nemá cenu...selský dvůr sem mu držel při zemi...opevnění už dlouho neměl...
poly45 Dnes v 19:43 hodin
vis co radeji si to vem, hned at muzu zacit co nejdrive znova pls
Jenže tou předešlou zprávou že vše zdemoluje na 1 stupeň mě bohužel přinutil k tomu, abych mu Hlavní budovu zboural na lvl 14
aby jsem mu tuto možnost překazil páč by toho byl schopnej....
poly45 Dnes v 20:00 hodin
ale vis co nechapu ty mi vesnici znicis a pak mi ji preberes ty budes ovladat znicenou vesnici?
G3mini Dnes v 20:14 hodin
chjo...nejsem začátečním omg...tak se neboj..nech mě ti ju přebrat po mým
jak to udělám není vůbec tvoje věc
To už byl opravdu smířen s tím že má po hře...
:D
poly45 Dnes v 20:50 hodin
ale at muzu zacit co nejdřive
G3mini Dnes v 22:23 hodin
Ok budu se snažit
Další jeho zprávy už nejsou ale pokud se objeví nějaké nové, tak budu tuto zprávu editovat tak dlouho dokud bude na servru a pořád mi něco vypisovat
Konec pohádky o chrabrém panošovi
poly45 Dnes v 14:10 hodin
Hned po demnou je nejaky chlup proc neutocis na neho?
G3mini Dnes v 14:16 hodin
sry jsi nejblíž