| Ohlasy na Gutiho provokaci | |
|
+8Thomas Troy A.L.I.en Tse Nezmar JJR push 0o0o0 sejna Guti Haz 12 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Guti Haz KRAL
Poeet p?íspivku : 372 Age : 32 Registration date : 07. 05. 08
| Předmět: Ohlasy na Gutiho provokaci Sat Aug 02, 2008 8:19 pm | |
| Jak si muzete precist v mem osobnim textu, docela dost jsem si dovolil na hrace, kterci na mne utoci...No i presto jsem si myslel, ze jim to bude trvat dele nez mi napisou (ale beztak jsou to ****** ) | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Sat Aug 02, 2008 8:20 pm | |
| Toto je první ohlas : LukJer Dnes v 02:15 hodin proč sem na tvé listině trapáků?myslím si že špehování není duvod abych tam patřil,rád bych to věděl Co vy na to? Mam mu na to neco odepsat nebo to mam ignorovat? | |
|
| |
sejna radca
Poeet p?íspivku : 132 Age : 32 Registration date : 07. 05. 08
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Sat Aug 02, 2008 9:57 pm | |
| napis mu ze je ***** | |
|
| |
0o0o0 KRAL
Poeet p?íspivku : 297 Registration date : 01. 05. 08
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Sat Aug 02, 2008 11:09 pm | |
| napíš mu že je to za zásluhy a mala by to byť česť pre neho že je tam | |
|
| |
push KRAL
Poeet p?íspivku : 327 Age : 73 Registration date : 01. 05. 08
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Sun Aug 03, 2008 1:38 am | |
| OoOoO to krásně vystihl | |
|
| |
JJR radca
Poeet p?íspivku : 130 Registration date : 01. 05. 08
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Sun Aug 03, 2008 2:42 am | |
| Napiš mu že když neví že je ***** a proč je ***** , tak je větší ***** než sis myslel | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
Poeet p?íspivku : 1661 Age : 40 Registration date : 05. 05. 08
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Mon Aug 04, 2008 8:54 pm | |
| potom co som si precital co tam ma Guti mam skor chut svoje vojsko (aj ked uz nie je take velke ako ked som ho tam vyslal ) stiahnut spat. Nepriatel sa ma respektovat a nie takto urazat ... | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Mon Aug 04, 2008 9:31 pm | |
| Hele Tse Nezmare ja respektuju sve nepratele ale tohle je hnusna podla (a hloupa) drzost.....a navic si zacali bezduvodne oni...to nejsou rovnocenni nepratele, to jsou idioti. Jestli chces, klidne si sve vojsko stahni pryc ja ti v tom nebranim, uz i tak tam padlo dost svych vojaku ale sve stanovisko k nim nebudu menit | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Tue Aug 12, 2008 11:59 am | |
| a.p.m. 11.08. v 18:18 hodin ti si ostuda s5 ti trapko | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Tue Aug 12, 2008 12:05 pm | |
| a jinak se podívejte na hráče a.p.m. - taky má pěkný osobní text, jen jsem ho musel upozornit ať se naučí psát, je totiž tak hloupej že nenapíše ani slovo "největší" | |
|
| |
A.L.I.en Admin
Poeet p?íspivku : 1690 Age : 42 Registration date : 13. 01. 08
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Tue Aug 12, 2008 12:35 pm | |
| chlape ten tam ma tolko gramatickych chyb ze konec. inak tie nad 10 000 vesnicky typujem ze vela armady nema vnich ..skor to hraje pre vystavbu ako na armu | |
|
| |
Thomas Troy Admin
Poeet p?íspivku : 811 Age : 37 Registration date : 02. 05. 08
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Tue Aug 12, 2008 12:52 pm | |
| když už tak mluvíte o těch urážkách v profilu, četli jste si někdo co má tibor svítek? takže já osobně nemám nic proti, respektuji protihráče kteří mají smysl pro boj, a i když prohrajou dokáže s nimi být člověk přítel na jiných světech. blbce kteří si bezcílně ničí armádu na jedné vesnici neuznávám jako rovnocené protihráče... | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Tue Aug 12, 2008 4:01 pm | |
| Pánové (a dámy), podívejte co jsem mu odepsal a co mi na to odepsal on.....asi opravdu není normální, když čeká že mu odpovím Guti Haz Dnes v 11:02 hodin Tak za prvé se nauč psát, protože máš hrozný pravopis, už jenom tím si trapnej. Za druhé, nevím kdo je tady trapko, nejspíš vy, začali jste si vy, tudíž si za to i sami můžete. A až příšte budeš chtít vybít armádu, jsem vždy volnej , vaše chabé pokusy mně vždy pobaví...a já se bavím rád, takže jen tak dál a on..... a.p.m. Dnes v 13:34 hodin a kolko mas vojakov povedz pls Jako nad tímhle se mi zastavuje rozum už to není normální | |
|
| |
sejna radca
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Tue Aug 12, 2008 4:58 pm | |
| hahaaa no tak to ,,moze,, aj odpoved cakat od teba povedz mu ze mas 1000 kopijinikov nech zautoci a vibije si vsetko na tebe | |
|
| |
A.L.I.en Admin
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Tue Aug 12, 2008 5:05 pm | |
| klamari | |
|
| |
Thomas Troy Admin
Poeet p?íspivku : 811 Age : 37 Registration date : 02. 05. 08
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Tue Aug 12, 2008 5:41 pm | |
| ne, to určitě nemyslí vážně, přeci nemůže být takový ******* ***** ****** ***** ******* ***** že si myslí, že mu odpovíš popravdě | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Tue Aug 12, 2008 7:19 pm | |
| | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Tue Aug 12, 2008 7:23 pm | |
| tohle je mazec Guti Haz Dnes v 16:22 hodin Proc bych ti mel rikat stav sve armady? Nemam sice moc vojaku, ale porad mi to staci... a on... a.p.m. Dnes v 18:07 hodin no ved viem vsetko mas z kmena co ok uz nebudem na teba utocit Lol a jeste se podivejte na profil toho trotla...ja jsem na svem vystavil jeho utok a on na svem vystavil svuj vlastni utok kde jsem mu vsechno rozbil, a napsal tam, ze ja jsem lama, no neni to *****? | |
|
| |
lord carl 96 PATRIOT
Poeet p?íspivku : 639 Age : 33 Registration date : 01. 05. 08
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Tue Aug 12, 2008 7:48 pm | |
| je jasné že je **** vůbec bych se snim už nebavil nechal bych mluvit armadu | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Tue Aug 12, 2008 7:58 pm | |
| Guti Haz Dnes v 18:25 hodin No jestli si myslis ze mam vsechno z kmene....nejblizsi clen kmenu to ke mne ma temer 70 hodin...a utoci na mne porad....takze se to nestiha ani moc doplnovat....vetsina je moje vojsko...ale kdyz rikas ze na mne nebudes utocit, takze te muzu smaznout ze sveho seznamu??? a on... a.p.m. Dnes v 18:37 hodin no dakujem ale viem ze to nema ceńu utocit na teba povedz kolko mas spehov pls a diki To je ale vyděrač co? | |
|
| |
lord carl 96 PATRIOT
| |
| |
divoziena zeman
Poeet p?íspivku : 68 Registration date : 18. 07. 08
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Wed Aug 13, 2008 1:48 am | |
| Moj osobný nazor je takyto: Podcenovat svojho nepriatela a pisat o nom urazky je pod moju uroven, a schovavat sa za podpory od kmena je zbabelost, pretoze ty sam by si bez podpor neustal tie utoky a uz davno bý si nebol na tomto svete. Nedavno mi prisla posta od A.L.I.E.na o slusnom spravani a vyjadrovani sa, zrejme si ju necital. A na spravy typu oni si prvy zacali..... a co? Ved o tomto je ta hra, ty ked na niekoho utocis nezacnes si ako prvý? A co sa týka gramatiky ja tiez sa kolko krat preklepnem a kolko deti 9 - 14 rocných hrava tuto hru s nami? Nemozes porovnavat logicky usudok a myslenkove procesy detí s dospelými. Ja si vazim kazdeho svojho nepriatela ako hraca a nikdy ho nepodcenujem. Tolko moj osobny nazor. A na zaver som velmi rada ze nie si v nasom kmeni, pretoze zbytocne blokujes podpory ktore mozno niekto iny surne potrebuje. | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Wed Aug 13, 2008 10:11 am | |
| Diky i tobe za slovni podporu....ve vasem kmenu bych ani nechtel byt, takze jsem taky rad....mysli si o tom co chces, nejsi na tomto fore od zacatku, privandrovali jste az nedavno, takze o tomto problemu vis velky kulovy. Dale ja nemuzu za to, kde se nachazim, a do toho, ze mi posilaji podpory ti nic neni, aspon je videt, jakym jsme kmenem, dle tvych slov je jasny, ze byste se na takoveho hrace vysrali a ani se nedivim kdyz tady meles neco o urazeni bo co. A A.L.I.E.novou zprávu jsem četl, a představ si že jsem svůj text nesmazal...to čumiš co? A za další, lidem, kteří na mne utoci na 100% neni 9 let, takze se tady nevymlouvej na hovadiny...pokud je mi znamo tak tuto hru hraji i 20ti leti a vice, takze by dle tvych slov meli mit vic rozumu nez ja (o cem teda dost pochybuji ale neva). A ja vim i bez tebe, ze blokuji podpory, ale za prve se na tom pracuje a za druhe snad kazdy je oboznamen s tim, ze vetsina vojska co ke mne posle se mu uz nevrati, proto vzdy zadam jenom o par vojaku, no a jestli umis aspon trochu matematiku, tak kdyz kazdy posle par a potom se to secte tak je toho hodne, ale to ti asi nema cenu vysvetlovat. A nemysli si ze ja zadne obranne jednotky nestavim...Diky za tvuj nazor, vsichni ho uctivame, vaz si dal sve nepratele, takhle to urcite dotahnes daleko, nejspis do parlamentu. Tolik MUJ osobni nazor. | |
|
| |
Tse Nezmar Admin
Poeet p?íspivku : 1661 Age : 40 Registration date : 05. 05. 08
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Wed Aug 13, 2008 11:40 am | |
| v prvom rade slo o to aby sme gutiho dostali blizsie k nam a mal teda skakat. Preto mu boli posielane podpory aby sa dovtedy udrzal teraz sa rozhodlo, ze tam podpory budu ponechane aby si na nich nepriatel rozbijal armady co sa nam zdalo vyhodne preto som tam aj svoje jednotky nechaval aj ked ich nebolo vela | |
|
| |
sejna radca
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Wed Aug 13, 2008 12:35 pm | |
| suhlasim s guti hazem je dost odrezany od nasho kmena a ked nepriatel vidi ze nema blizko seba nikoho tak nanho uutocia ale ked nevedia porozmyslat a posielaju vsetky jednotky od obrannych po utocne tak im treba nech si len nicia armadu to je len pre nas dobre a ak guti haz bude potrebovat dalsie podpory tak mu ich s radostov poslem !!! | |
|
| |
lord carl 96 PATRIOT
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Wed Aug 13, 2008 1:46 pm | |
| aji ja mu rad poslu podpory když bude potřebovat | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Wed Aug 13, 2008 2:05 pm | |
| Díky hoši, ja vám sice až tolik asi nepomůžu, ale EasyWorld určitě ano, kdyby jste něco potřebovali, od surovin až po podpory tak napíšte | |
|
| |
A.L.I.en Admin
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Wed Aug 13, 2008 2:38 pm | |
| - Guti Haz napsal:
- Diky i tobe za slovni podporu....ve vasem kmenu bych ani nechtel byt, takze jsem taky rad....mysli si o tom co chces, nejsi na tomto fore od zacatku, privandrovali jste az nedavno, takze o tomto problemu vis velky kulovy. Dale ja nemuzu za to, kde se nachazim, a do toho, ze mi posilaji podpory ti nic neni, aspon je videt, jakym jsme kmenem, dle tvych slov je jasny, ze byste se na takoveho hrace vysrali a ani se nedivim kdyz tady meles neco o urazeni bo co. A A.L.I.E.novou zprávu jsem četl, a představ si že jsem svůj text nesmazal...to čumiš co? A za další, lidem, kteří na mne utoci na 100% neni 9 let, takze se tady nevymlouvej na hovadiny...pokud je mi znamo tak tuto hru hraji i 20ti leti a vice, takze by dle tvych slov meli mit vic rozumu nez ja (o cem teda dost pochybuji ale neva). A ja vim i bez tebe, ze blokuji podpory, ale za prve se na tom pracuje a za druhe snad kazdy je oboznamen s tim, ze vetsina vojska co ke mne posle se mu uz nevrati, proto vzdy zadam jenom o par vojaku, no a jestli umis aspon trochu matematiku, tak kdyz kazdy posle par a potom se to secte tak je toho hodne, ale to ti asi nema cenu vysvetlovat. A nemysli si ze ja zadne obranne jednotky nestavim...Diky za tvuj nazor, vsichni ho uctivame, vaz si dal sve nepratele, takhle to urcite dotahnes daleko, nejspis do parlamentu. Tolik MUJ osobni nazor.
Guti Haz vie aky mam na to cely nazor a bohuzial suhlasim s divozienkou... gutimu som pisal na margo mojej spravy o slusnom spravani..Chcel by som aby sa kmen nielen spraval naozaj Dospelo ale aj tak konal. Tieto slovne potycky ja neuznavam.vzdy sa snazim vsetko vyriesit s chladnou hlavou.. druha vec ale je ze je to naozaj istym sposobom provokacia aby ho nadalej atakovali a rozbijali si armady na nom..takze je to take diskutabilne.. po etickej stranke to odsudzujem po ucelovej stranke schvalujem aj ked som gutiho poziadal aby tieto potycky ukoncil | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Wed Aug 13, 2008 3:24 pm | |
| Ty mne muzes zadat kolik chces abych to ukoncil, jenze oni to neukonci, VIS? A tady je asi ten nejvetsi hacek...
A za dalsí, ja se s nikym nehadam, pouze jsem reagoval na...ehm...nazor(?) divé ženy a když byla ona tak mila ze mi rekla svuj nazor ja ji samozrejme rad reknu svuj....tot vse k ni.
A s tebou A.L.I.E.ne si jeste promluvim a nejak to vyresime, ok? | |
|
| |
A.L.I.en Admin
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci Wed Aug 13, 2008 5:07 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Ohlasy na Gutiho provokaci | |
| |