| Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění | |
|
+7push Guti Haz sejna djelement Soseki A.L.I.en Tse Nezmar 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
A.L.I.en Admin
Poeet p?íspivku : 1690 Age : 42 Registration date : 13. 01. 08
| Předmět: Re: Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění Fri Jul 18, 2008 10:12 pm | |
| kazdopadne zo seriozneho topicu o japonskej kultury ste spravili celkom dobru zabavu som sa pobavil jak som vas cital hehe.. ostavam pri svojich bonsaioch dik | |
|
| |
Guti Haz KRAL
Poeet p?íspivku : 372 Age : 32 Registration date : 07. 05. 08
| Předmět: Re: Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění Fri Jul 18, 2008 10:41 pm | |
| | |
|
| |
push KRAL
Poeet p?íspivku : 327 Age : 73 Registration date : 01. 05. 08
| Předmět: Re: Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění Sat Jul 19, 2008 11:11 pm | |
| Guti, kolik stála ta kytka? | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění Sat Jul 19, 2008 11:34 pm | |
| Co ja vim neco kolem stovky, stodeset nebo tak nejak | |
|
| |
push KRAL
Poeet p?íspivku : 327 Age : 73 Registration date : 01. 05. 08
| Předmět: Re: Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění Sat Jul 19, 2008 11:51 pm | |
| Levná, myslel jsem, že bude dražší. Zajímalo by mě kolik dokáže sežrat much ale nevim jestli se mám ptát kolik za den nebo týden a nebo měsíc když si psal, že jí stačí 1 měsíc. | |
|
| |
Soseki KRAL
Poeet p?íspivku : 463 Age : 37 Registration date : 02. 05. 08
| Předmět: Re: Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění Sun Jul 20, 2008 12:44 am | |
| hele, muzes ji krmit i jinyma vecma, nez mouchama? co vsechno sezere? | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění Sun Jul 20, 2008 4:10 pm | |
| to Push: je levná, ale je to taky nejjednoduchsi zalezitost na pestovani, proto jsem si vzal levnou, o ty drahsi uz je potreba starat se vic, nejlepsi je dat rovnou i do akvarka kvuli vlhkosti apod. Ja mam svoji v kvetinaci a pohodka. Akorat ze ji muzes zalevat jenom destovou nebo destilovanou vodou, protoze voda z kohoutku ji skodi. Much dokaze sesrat tolik, kolik "tlamicek" zrovna ma. Jedna moucha na mesic je takove minimum. Ja mam ted asi osm velkych tlam a tri jsou zavreny a pak tam je jeste kupa malych ale ty jsou mensi jako mocha, ted se do nich vejde tak maximalne komar nebo nejaky maly brouk. I kdyz moje mati rika, ze nekde cetla ze by nemela mit moc much ze ji to pry vysiluje ale ja nic takoveho nepozoruji a navic ji i rostou nove tlamicky takze pohodka.
to Soseki: Ja bych rekl ze sezere cokoliv ze hmyzi rise, tj. mouchy (i velke), komare, mozna i mensi brouky a pavouky a ruzne takove haveti mno | |
|
| |
A.L.I.en Admin
Poeet p?íspivku : 1690 Age : 42 Registration date : 13. 01. 08
| Předmět: Re: Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění Sun Jul 20, 2008 5:44 pm | |
| hmm super no mozno si taku zaobstaram.. aky je jej presny nazov ak vies tak hod aj latinsky diky | |
|
| |
Guti Haz KRAL
| Předmět: Re: Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění Sun Jul 20, 2008 8:14 pm | |
| no normalne Mucholapka a latinsky je to tusim nejak Dionaea muscipula | |
|
| |
natalyenka radca
Poeet p?íspivku : 124 Age : 31 Registration date : 18. 07. 08
| Předmět: Re: Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění Mon Jul 21, 2008 1:10 am | |
| masozravu rastlinu som vzdy chcela mat...a teraz o tom zaicina vazne uvazovat!...vzdy ma fascinovali mno ale ked sa vratime k tomu japonsku ja sa tez o neco ako bonsaje snazim ale je to fakt drina bo ja sa snazim vytvorit neco z normalnych v prirode pohodenych strocekov spravit ale myslim ze jeden mi vyschol bo som ho dala moc na slnko ked mal ete male listy fnuuuuk a potom mam rozne citrusy zo semienoka ine taketo experimentalne kusy...aj kiwi mi vyrastlo ale uz stilo aj uschnut...bo som nan zabudla huuups a lici ma prekvapilo normalne pekna rastlina je z neho...a ete taku palmu mam uz dost velku.asi z datle abo takeho ovocia... | |
|
| |
solna12 radca
Poeet p?íspivku : 124 Age : 34 Registration date : 19. 07. 08
| Předmět: Re: Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění Thu Jul 24, 2008 11:01 am | |
| tak tata měl bonsaj asi 2tydny a bylo po ní ale rostlinky jsou to pěkny | |
|
| |
natalyenka radca
Poeet p?íspivku : 124 Age : 31 Registration date : 18. 07. 08
| Předmět: Re: Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění Thu Jul 24, 2008 11:24 pm | |
| to nie su rastlinky..nemozes takto ponizovat bonsaje! ...akoze patria samozrejme do rastlinnej rise ale su to stromceky ked uz! alebo dokonca normalne stromy...len trosku zmensene | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění | |
| |
|
| |
| Knihy o japonské kultuře, náboženství, umění | |
|