[R][T][W]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[R][T][W]

Vitaj vo fore Koalicie [R][T][W]

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Radce

Goto down 
+9
solna12
natalyenka
smutn
push
Quintus Julius
Guti Haz
rencor
A.L.I.en
G3mini
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
natalyenka
radca
radca
natalyenka

Poeet p?íspivku : 124
Registration date : 18. 07. 08

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Jul 20, 2008 5:53 pm

hej mohol by niekto kompetntny dat nejaky zoznam titulov a pocet potrebnych prispevkov a tak..aby som vedela ako dlho ete budem otrok Laughing
Návrat nahoru Goto down
A.L.I.en
Admin
Admin
A.L.I.en

Poeet p?íspivku : 1690
Registration date : 13. 01. 08

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Jul 20, 2008 8:18 pm

no zatial to tu nedam Smile este to musim doladit lebo naozaj tie hodnoty su nizke .. kazdy je tu uz kralom Smile
Návrat nahoru Goto down
solna12
radca
radca
solna12

Registration date : 19. 07. 08

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Jul 23, 2008 6:28 pm

no tak až budu král i já tak to předělej jo Very Happy
lol!
Návrat nahoru Goto down
natalyenka
radca
radca
natalyenka

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeThu Jul 24, 2008 1:06 am

nic nechcem povedat len chcem pridat prispevok aby som ich mala40 a mala dalsiu hodnost Laughing
Návrat nahoru Goto down
solna12
radca
radca
solna12

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeThu Jul 24, 2008 10:47 am

ty já ti dám mě předbíhat ty jedna Very Happy
Návrat nahoru Goto down
natalyenka
radca
radca
natalyenka

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeThu Jul 24, 2008 11:23 pm

teraz si doma co uz si radca!ale ete jeden prispevok a uz som aj ja aby si vedel ty jeden! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Guti Haz
KRAL
KRAL
Guti Haz

Poeet p?íspivku : 372
Registration date : 07. 05. 08

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Jul 28, 2008 4:00 pm

Vy dva jste opravdu hrozni....kdyby vam o ty hodnosti neslo tak se ani nenazdate a mate jich 300....ale vy misto toho pisete hovadiny (no jak kdy Very Happy ) a o nicem jinem tady neni rec
Návrat nahoru Goto down
Tse Nezmar
Admin
Admin
Tse Nezmar

Poeet p?íspivku : 1661
Registration date : 05. 05. 08

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Jul 28, 2008 9:43 pm

Guti a ako si zacinal ty ked si sem nabehol? Laughing
Návrat nahoru Goto down
http://nezmar.iprofil.cz
push
KRAL
KRAL
push

Poeet p?íspivku : 327
Registration date : 01. 05. 08

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Jul 29, 2008 12:08 pm

Pamatuju, že první 4 přispěvky měl ve Funny Off místonosti Wink (už tehdy měl nejvíc přispěvků z R2 Very Happy )
Návrat nahoru Goto down
Guti Haz
KRAL
KRAL
Guti Haz

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Jul 29, 2008 3:51 pm

No tak za prve, taky jsem zacinal, to je pravda, ale nepsal jsem kazdou jednu vetu do samostatnyho prispevku a vetsinou to byli veci k danemu tematu. A za druhe, mel jsem nejvice prispevku z R2, jelikoz jsem byl jako jediny z R2 registrovanej Very Happy
Návrat nahoru Goto down
push
KRAL
KRAL
push

Poeet p?íspivku : 327
Registration date : 01. 05. 08

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Jul 30, 2008 1:20 am

Guti Haz napsal:
A za druhe, mel jsem nejvice prispevku z R2, jelikoz jsem byl jako jediny z R2 registrovanej Very Happy

Ne, ne, registroval jsi se čtvrtý a hned po tobě byl další z R2.
Návrat nahoru Goto down
Guti Haz
KRAL
KRAL
Guti Haz

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Jul 30, 2008 6:15 pm

No tak kdyz nepocitam R2 vedeni
Návrat nahoru Goto down
natalyenka
radca
radca
natalyenka

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Jul 30, 2008 11:30 pm

ale tak zase nerobime casto ze piseme viac prispevkov za sebou Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
aragoth
KRAL
KRAL
aragoth

Poeet p?íspivku : 205
Registration date : 02. 05. 08

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeThu Jul 31, 2008 11:33 am

hhehe mnoo ale tak je tu jeden topic kde mate len ty a solna prispevky.... Laughing
Návrat nahoru Goto down
solna12
radca
radca
solna12

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeThu Jul 31, 2008 11:19 pm

no a jako co hlavně že si pokecáme ne?? o čem tady to fórum sakra je když člověk nemuže psát jako jestli chcete já se umlčim ... ale newim kdo vám tu bude odepisovat Very Happy
Návrat nahoru Goto down
natalyenka
radca
radca
natalyenka

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Aug 05, 2008 10:12 pm

ja som sa uz umlcala...toto je moj posledny pekne 130. prispevok vo funny casti ked vam tu tak vadim...to len keby sa naslo nieco extra by som menila rozhodnutie Wink lebo fakt ma uz nebavi citat ako nam seci nadavaju ze piseme odveci...ked tu nikto iny nic nenapise tak si pisme my dvaja a co aj za to mozem kam sa nas rozhovor dostane?...cital niekto kto chyta v zite?...lebo mi strasne pripominate jeden predmet co holden nenavidel...nejake recnictvo ci take nieco uz si nepamatam ako sa to volalo...proste slo o to ze si zvolil ziak temu o com bude hovorit a ked sa dostal k niecomu inemu trieda kricala "K veci!"...no a ked vas tak otravuju moje prispevky tak fajn piste si sami"k veci"
ale inak je to vazne skvele forum a je tu mnoho skvelych ludi Smile dakujem Razz
Návrat nahoru Goto down
Tse Nezmar
Admin
Admin
Tse Nezmar

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Aug 05, 2008 10:15 pm

Zabava a pokec je urceny nato aby tu ludia pisali kadejake blbosti Smile

pokial to nerobite v rezervaciach alebo v podobnom topiku, tak vam odkazujem bavte sa cheers
Návrat nahoru Goto down
sejna
radca
radca
sejna

Poeet p?íspivku : 132

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Aug 05, 2008 10:20 pm

ale akoze v pohode tse nezmar ale ked je tema urobena tak nech sa tam zabavaju k veci to je jasnee ale nie do kazdeho topicu pisat to isteee to nie je uz normal podla mna chapes ked sa chce niekto pobavit ze napisat do tej temy svoj nazor k veci tak to tam bude uz cele zaspamovane nie ... nech si urobia vlstny topic ked uz tak a pisu tam co chcu nie ??? Smile
Návrat nahoru Goto down
Tse Nezmar
Admin
Admin
Tse Nezmar

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Aug 05, 2008 10:26 pm

vo fanny mozes vsade pisat co chces Wink Laughing
Návrat nahoru Goto down
A.L.I.en
Admin
Admin
A.L.I.en

Poeet p?íspivku : 1690
Registration date : 13. 01. 08

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Aug 05, 2008 10:29 pm

Tse Nezmar napsal:
Zabava a pokec je urceny nato aby tu ludia pisali kadejake blbosti Smile

pokial to nerobite v rezervaciach alebo v podobnom topiku, tak vam odkazujem bavte sa cheers
tu ide o to ze ak clovek napise jednoslovne posty len preto aby nazbieral pocet prispevkov tak to fakt nechapem..ved to uz neni ani sranda .. to ako by sa ti pacilo keby kazdy napisal do prispevku 10 smajlikov? to aky ma zmysel?

a prosim ta natalyenka neurazaj sa, nikto ti nepovedal ze prestan pisat .. iba to ze nespamuj a ak mas chut si pisat o hocicom tak je tu na to presne tema POKEC tam naozaj mozes pisat aj smailiky a nebude to nikomu vadit ver mi Shocked
Návrat nahoru Goto down
sejna
radca
radca
sejna

Poeet p?íspivku : 132

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Aug 05, 2008 10:41 pm

presne toto .... ved oni sa dosloba pretekaju kto bude mat viac prispevkov
mne by to bolo jedno ci som otrok alebo kral hovorim aspon k veci a nespamujem
Návrat nahoru Goto down
olm07
farmar
farmar
olm07

Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 03. 08. 08

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Aug 18, 2008 8:58 pm

Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Radce - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radce   Radce - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Radce
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
[R][T][W] :: ._+=*!|FORUM KOALICE|!*=+_. :: ZABAVA a pokec :)-
Přejdi na: