| Let do TURECKA & zazitky s dovci | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
aragoth KRAL
Poeet p?íspivku : 205 Age : 29 Registration date : 02. 05. 08
| Předmět: Let do TURECKA & zazitky s dovci Wed Aug 27, 2008 7:20 pm | |
| konecne po dovolenke som sa sem dostal......tak cim bi som zacal......hned prve co sa asi len mne mohlo sta bolo to ze nam presunuli let z 18:50 na 22:00....takze som si troska pockal a unudil sa pritom k smrti.....hned prvy dojem z lietadla nebol prijemny vrcalo a traislo sa pri vzlietani ako keby sa malo rozpadnut ale prezil som to.... | |
|
| |
aragoth KRAL
| Předmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci Wed Aug 27, 2008 7:22 pm | |
| ked som konecne doletel do turecka tak som sa este nekonecne 2 hodinky vliekol busom do hotela,kde nam povedali ze nemaju pre nas izbu ze je vsetko plne a dali nam apartman.....bol celkom velki ale nic moc......ked sme sa vispali tak sme ani ranajky nestihli....ale do obeda sa to dalo vydrzat az na to telpo hned rano 40 stupnou.... | |
|
| |
aragoth KRAL
| Předmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci Wed Aug 27, 2008 7:28 pm | |
| lol vecer som nasiel mame v izbe gekona (to je ta jasterica co lozi po stenach)....aaa este aj par kamaratok......z belgicka,turecka a jednu peknu blondavu s nemecka.....lemma najviac sere ze nemam ich maili....hned den na to ma vsetko co sa dalo bolelo s toboganu ma nutili nan liezttak co isiel som...... | |
|
| |
aragoth KRAL
| Předmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci Wed Aug 27, 2008 7:28 pm | |
| ale to teplo tam bolo hrozne ked si veceral alebo nieco take tak s teba kvapkalo jak s vodopadu....este ze tam mali dost coli | |
|
| |
aragoth KRAL
| Předmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci Wed Aug 27, 2008 10:10 pm | |
| | |
|
| |
Thomas Troy Admin
Poeet p?íspivku : 811 Age : 37 Registration date : 02. 05. 08
| Předmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci Wed Aug 27, 2008 10:44 pm | |
| | |
|
| |
A.L.I.en Admin
Poeet p?íspivku : 1690 Age : 42 Registration date : 13. 01. 08
| Předmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci Wed Aug 27, 2008 10:45 pm | |
| ani som si to tu nevsimol dlhsie som tu nebol a uz som stratil prehlad.. ale tieto veci z dovoleniek ma zaujimaju taketo zazitky.. ten gecon musel byt super...u nas v robote ma kolega v terarku gecony samca a samicku dost dobre sa na nich pozera ked lovia cvrcky inak tu horucavu vobec nezavidim .. nemam rad extremne teplo | |
|
| |
aragoth KRAL
| Předmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci Thu Aug 28, 2008 10:16 am | |
| ale zvikol bi si si za take 2 tyzdne skoda ze som tam bol len 8 dni..... | |
|
| |
Karla_Velika KRAL
Poeet p?íspivku : 300 Age : 48 Registration date : 14. 07. 08
| Předmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci Fri Aug 29, 2008 9:41 pm | |
| Dobrej zážitek..najdu si na netu co je to za zvířátko :-) Mě by k moři nikdo nedostal ani párem robtů:-)) Jsem smaženka i na českém sluníčku..Dovolenou jsem strávila na chatě na českolipsku,Máchovo jezero,Ještěd v Liberci..Bezděz..Klíč..přírodní koupálko..hrady,zámky opejkání buřtů..městský život zůstal doma a vše se dělalo jako ve středověku..včetně hygieny...brrr to byl jediný zážitek co mi byl proti srsti.. Děti i já opálené,přibrali jsme na váze..teď se nevejdu do kalhot..ale spokojené a plné zážitků..Jo a zkrotl nám tam pesan :-)A to je u něj co říct.. :-) | |
|
| |
aragoth KRAL
| Předmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci Sat Aug 30, 2008 11:34 am | |
| mno je to zlate zvieratko....a ani mne sa tam velmi nechcelo ale nakoniec to aj celkom dobre dopadlo....az na to ze som si nevipital maili....co ma asi najviac s.re...ale tak co somkonecne doma a som rad..... | |
|
| |
dada.bb farmar
Poeet p?íspivku : 23 Registration date : 18. 07. 08
| Předmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci Wed Nov 05, 2008 6:08 pm | |
| ja som nebola ani pri mori ale možno sa mi to niekedy podarí | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci | |
| |
|