[R][T][W]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[R][T][W]

Vitaj vo fore Koalicie [R][T][W]

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Let do TURECKA & zazitky s dovci

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
aragoth
KRAL
KRAL
aragoth

Poeet p?íspivku : 205
Registration date : 02. 05. 08

Let do TURECKA & zazitky s dovci Empty
PříspěvekPředmět: Let do TURECKA & zazitky s dovci   Let do TURECKA & zazitky s dovci I_icon_minitimeWed Aug 27, 2008 7:20 pm

konecne po dovolenke som sa sem dostal......tak cim bi som zacal......hned prve co sa asi len mne mohlo sta bolo to ze nam presunuli let z 18:50 na 22:00....takze som si troska pockal a unudil sa pritom k smrti.....hned prvy dojem z lietadla nebol prijemny vrcalo a traislo sa pri vzlietani ako keby sa malo rozpadnut ale prezil som to....
Návrat nahoru Goto down
aragoth
KRAL
KRAL
aragoth

PříspěvekPředmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci   Let do TURECKA & zazitky s dovci I_icon_minitimeWed Aug 27, 2008 7:22 pm

ked som konecne doletel do turecka tak som sa este nekonecne 2 hodinky vliekol busom do hotela,kde nam povedali ze nemaju pre nas izbu ze je vsetko plne a dali nam apartman.....bol celkom velki ale nic moc......ked sme sa vispali tak sme ani ranajky nestihli....ale do obeda sa to dalo vydrzat az na to telpo hned rano 40 stupnou....
Návrat nahoru Goto down
aragoth
KRAL
KRAL
aragoth

PříspěvekPředmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci   Let do TURECKA & zazitky s dovci I_icon_minitimeWed Aug 27, 2008 7:28 pm

lol vecer som nasiel mame v izbe gekona (to je ta jasterica co lozi po stenach)....aaa este aj par kamaratok......z belgicka,turecka a jednu peknu blondavu s nemecka.....lemma najviac sere ze nemam ich maili....hned den na to ma vsetko co sa dalo bolelo s toboganu ma nutili nan liezttak co isiel som......
Návrat nahoru Goto down
aragoth
KRAL
KRAL
aragoth

PříspěvekPředmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci   Let do TURECKA & zazitky s dovci I_icon_minitimeWed Aug 27, 2008 7:28 pm

ale to teplo tam bolo hrozne ked si veceral alebo nieco take tak s teba kvapkalo jak s vodopadu....este ze tam mali dost coli
Návrat nahoru Goto down
aragoth
KRAL
KRAL
aragoth

PříspěvekPředmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci   Let do TURECKA & zazitky s dovci I_icon_minitimeWed Aug 27, 2008 10:10 pm

lol napiste uz daco
Návrat nahoru Goto down
Thomas Troy
Admin
Admin

Poeet p?íspivku : 811

PříspěvekPředmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci   Let do TURECKA & zazitky s dovci I_icon_minitimeWed Aug 27, 2008 10:44 pm

tak já teda píšu
Návrat nahoru Goto down
A.L.I.en
Admin
Admin
A.L.I.en

Poeet p?íspivku : 1690
Registration date : 13. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci   Let do TURECKA & zazitky s dovci I_icon_minitimeWed Aug 27, 2008 10:45 pm

ani som si to tu nevsimol dlhsie som tu nebol a uz som stratil prehlad..

ale tieto veci z dovoleniek ma zaujimaju taketo zazitky..

ten gecon musel byt super...u nas v robote ma kolega v terarku gecony samca a samicku dost dobre sa na nich pozera ked lovia cvrcky Smile

inak tu horucavu vobec nezavidim .. nemam rad extremne teplo Sad
Návrat nahoru Goto down
aragoth
KRAL
KRAL
aragoth

PříspěvekPředmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci   Let do TURECKA & zazitky s dovci I_icon_minitimeThu Aug 28, 2008 10:16 am

ale zvikol bi si si za take 2 tyzdne skoda ze som tam bol len 8 dni.....
Návrat nahoru Goto down
Karla_Velika
KRAL
KRAL
Karla_Velika

Poeet p?íspivku : 300
Registration date : 14. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci   Let do TURECKA & zazitky s dovci I_icon_minitimeFri Aug 29, 2008 9:41 pm

Dobrej zážitek..najdu si na netu co je to za zvířátko :-)
Mě by k moři nikdo nedostal ani párem robtů:-))
Jsem smaženka i na českém sluníčku..Dovolenou jsem strávila na chatě na českolipsku,Máchovo jezero,Ještěd v Liberci..Bezděz..Klíč..přírodní koupálko..hrady,zámky opejkání buřtů..městský život zůstal doma a vše se dělalo jako ve středověku..včetně hygieny...brrr to byl jediný zážitek co mi byl proti srsti..
Děti i já opálené,přibrali jsme na váze..teď se nevejdu do kalhot..ale spokojené a plné zážitků..Jo a zkrotl nám tam pesan :-)A to je u něj co říct.. :-)
Návrat nahoru Goto down
aragoth
KRAL
KRAL
aragoth

PříspěvekPředmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci   Let do TURECKA & zazitky s dovci I_icon_minitimeSat Aug 30, 2008 11:34 am

mno je to zlate zvieratko....a ani mne sa tam velmi nechcelo ale nakoniec to aj celkom dobre dopadlo....az na to ze som si nevipital maili....co ma asi najviac s.re...ale tak co somkonecne doma a som rad.....
Návrat nahoru Goto down
dada.bb
farmar
farmar

Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 18. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci   Let do TURECKA & zazitky s dovci I_icon_minitimeWed Nov 05, 2008 6:08 pm

ja som nebola ani pri mori ale možno sa mi to niekedy podarí
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Let do TURECKA & zazitky s dovci   Let do TURECKA & zazitky s dovci I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Let do TURECKA & zazitky s dovci
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» REDAKCIA RUM1T - let do HAMBURGU alebo zazitky z cestovania

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
[R][T][W] :: ._+=*!|FORUM KOALICE|!*=+_. :: ZABAVA a pokec :)-
Přejdi na: